Βρέθηκε με το ένα πόδι στην Μπάγερν, τελικά έμεινε Premier League και τώρα ονειρεύεται Μπαρτσελόνα

10:50 11/1/2024 - Πηγή: Contra

Στην αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής κοιτάζει δειλά-δειλά η Μπαρτσελόνα μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάβι, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να την συνδέει με Σουηδό wonderkid.

Σύμφωνα με την SPORT, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των μπλαουγκράνα και εξετάζονται είναι αυτό του άσου της Φούλαμ, Ζοάο Παλίνια, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στην

Μπάγερν.

Το deal χάλασε την τελευταία στιγμή καθώς η αγγλική ομάδα δεν κατάφερε να βρει τον αντικαταστάτη του, με τους Βαυαρούς πλέον να έχουν αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του.

Μεγάλο εμπόδιο για την Μπαρτσελόνα είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της Φούλαμ οι οποίες κυμαίνονται κοντά στα 60.000.000 ευρώ ποσό απαγορευτικό για τους μπλαουγκράνα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική μεταγραφής του στην ισπανική ομάδα καθώς είναι κάτι που ονειρεύεται από μικρό παιδί αλλά γνωρίζει ότι δεν είναι εφικτό στην παρούσα φάση.

Θυμίζουμε πως ο Παλίνια μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στη Μπάγερν Μονάχου υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Κίμιχ έχει μείνει έκπληκτος από τους Βαυαρούς και κουνάει μαντήλι

Φίλος της Ρεάλ ζήτησε από τον Πέρεθ τον Εμπαπέ, η επική απάντηση του προέδρου

Τι κάνει η Παλμέιρας; Μετά τον Έντρικ, πούλησε κι άλλον ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη

Keywords
Τυχαία Θέματα