Πέρασε από Μπάρτσα, Ρεάλ και τώρα μαγεύει στην Σοσιεδάδ και τον θέλει ο CR7

12:57 18/1/2024 - Πηγή: Contra

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ ο Τακεφούσα Κούμπο με τα κορυφαία κλαμπ να έχουν κυκλώσει την περίπτωσή του για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Relevo, μία από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του παίκτη είναι και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τις πιθανότητες απόκτησής του να είναι απειροελάχιστες.

Ο λόγος είναι πως ο παίκτης είναι μόλις 22 ετών και προτιμά να κυνηγήσει μία μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, λίγα χρόνια μετά από

την περιπέτειά του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε πως η ποδοσφαιρική ιστορία του Κούμπο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ήρθε για πρώτη φορά από την Ιαπωνία για λογαριασμό της Μπάρτσα έπειτα επέστρεψε στη χώρα του και το 2019 επέστρεψε στην Ισπανία για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Μαδρίτη έμεινε για μία 3ετια χωρίς να καταγράψει κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα και παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός στις Μαγιόρκα, Βιγιαρεάλ και Χετάφε πριν πωληθεί στη Σοσιεδάδ το καλοκαίρι του 2022 αντί 6.500.000 ευρώ.

Πάντως, η Ρεάλ διατηρεί το πάνω χέρι με την περίπτωσή του καθώς έχει στην κατοχή της το 40% των δικαιωμάτων του αλλά και τη δυνατότητα επαναγοράς του αντί ενός ποσού κοντά στα 30.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ άρχισε το ψηστήρι στον Ντέιβις με τον άνθρωπο που έφερε και τον Μπέλιγχαμ

Χέντερσον: Η μεγάλη έκπληξη στο συμβόλαιο του με τον Άγιαξ

Η Ρεάλ άρχισε το ψηστήρι στον Ντέιβις με τον άνθρωπο που έφερε και τον Μπέλιγχαμ

Keywords
Τυχαία Θέματα