Η Τσέλσι έβαλε πωλητήριο σε "παιδί" της, τρεις οι μνηστήρες

12:11 18/1/2024 - Πηγή: Contra

Μόνο βέβαιο δεν μοιάζει το μέλλον του Αρμάντο Μπρόχα στη Τσέλσι καθώς παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το 2028, ο χρόνος συμμετοχής του δεν είναι αυτός που επιθυμεί με αποτέλεσμα να αναζητά μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του.

Σύμφωνα με το Athletic, Φούλαμ, Γουέστ Χαμ και Γουλβς έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με την Τσέλσι να είναι θετική στην παραχώρησή του αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Προς το παρόν, οι μπλε

δεν έχουν λάβει κάποια επίσημη προσφορά για την αγορά του ενώ θυμίζουμε πως το καλοκαίρι η Φούλαμ έκανε κρούση για τον δανεισμό του χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μπρόχα έχει καταγράψει με τους μπλε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

Μάλιστα, το αγγλικό μέσο τονίζει πως η περίπτωση του Μπρόχα δεν επηρεάζει τον σχεδιασμό του Ποτσετίνο καθώς ο Αργεντίνος προπονητής έχει εστιάσει την προσοχή του στον Κρίστοφερ Ενκουνκού εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι προκρίνει wonderkid από την Σουηδία για αντί-Γκάβι

Ο μεγάλος αντίπαλος του Κέιν έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες και περιμένει το καλοκαίρι

Ο Μπόατενγκ δεν έπεισε την Μπάγερν και καταλήγει στην ουραγό της Serie A

Keywords
Τυχαία Θέματα