Ο Τιάγκο Μότα κάνει πράγματα και θαύματα στην Μπολόνια και οι "Μεγάλοι" της Ευρώπης του χτυπούν την πόρτα

09:32 12/12/2023 - Πηγή: Contra

Από το καλό στο καλύτερο πάει η καριέρα του Τιάγκο Μότα στον πάγκο της Μπολόνια και ήδη στη δεύτερη του χρονιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει αρχίσει να απασχολεί πολλά από τα κορυφαία κλαμπ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος του Foot Mercato, Σάντι Αουνά ο οποίος, μεταξύ άλλων, τονίζει πως Ίντερ και Γιουβέντους τον έχουν στα ραντάρ τους ενώ την περίπτωσή του παρακολουθεί διακριτικά και η Μίλαν.

Τόσο Η Ίντερ όσο και η Γιουβέντους βρίσκονται στη μάχη του τίτλου έχοντας στον πάγκο τους τους Ιντζάγκι και Αλέγκρι αντίστοιχα,

με συμβόλαια τα οποία εκπνέουν το καλοκαίρι του 2025.

Πάντως, η συμφωνία του Μότα με την Μπολόνια ενδέχεται να ταρακουνήσει και τις εν λόγω ομάδες αλλά και άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ καθώς λήγει το καλοκαίρι του 2024 και παρά το γεγονός πως του έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης, ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση.

Θυμίζουμε, πως το περασμένο καλοκαίρι ο Μότα βρέθηκε ψηλά στη λίστα της Παρί καθώς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί αλλά τελικά το deal δεν προχώρησε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ανήκει στη Ρεάλ από το 2007, το συμβόλαιό του λήγει αλλά έστειλε δημόσιο μήνυμα παραμονής

Ο Ρονάλντο 50αρισε και επίσημα και συνεχίζει ακάθεκτος

Ο Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του σε πόστο έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα