Ανήκει στη Ρεάλ από το 2007, το συμβόλαιό του λήγει αλλά έστειλε δημόσιο μήνυμα παραμονής

09:08 12/12/2023 - Πηγή: Contra

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης διανύει ο Λούκας Βάσκες και σε δηλώσεις του ξεκαθαρίσε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δεξιός μπακ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως από μικρό παιδί ήταν όνειρό του να αγωνιστεί με τη φανέλα των Μαδριλένων και από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην ομάδα νιώθει σαν το σπίτι του.

"...Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα όνειρο από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Είναι το σπίτι μου. Προφανώς και θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου..."

Πάντως,

ο Βάσκες τη φετινή αγωνιστική περίοδο παρά το γεγονός πως έχει καταγράψει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ κυρίως έρχεται από τον πάγκο κάτι που ενδέχεται να παίξει ρόλο στην τελική απόφαση για την παραμονή του.

Η Ρεάλ έχει πάρει την απόφαση τα τελευταία χρόνια να προχωρήσει σε ανοικοδόμηση του ρόστερ ρίχνοντας κατακόρυφα τον μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών της με την απόκτηση πολλών εκ των κορυφαίων ταλέντων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ρονάλντο 50αρισε και επίσημα και συνεχίζει ακάθεκτος

Πρώην θρύλος των Άγιαξ και Μπαρτσελόνα απολύθηκε από την Αλ Τζαζίρα μετά από μόλις 13 ματς

Ο Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του σε πόστο έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα