Η Λειψία έκανε γνωστές τις προθέσεις της για Βέρνερ και περιμένει την απόφασή του

15:16 11/12/2023 - Πηγή: Contra

Ελάχιστος είναι ο χρόνος συμμετοχής του Τίμο Βέρνερ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τον Γερμανό φορ να έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια στα περισσότερα όμως ως αλλαγή.

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο άσος της Λειψίας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι και του έχουν ξεκαθαρίσει πως επιθυμούν την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας.

Παρόλα αυτά όπως αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος,

οι ιθύνοντες της Λειψίας δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να αποχωρήσει σε περίπτωση που δεν είναι ικανοποιημένος με τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα με τον ίδιο να μην σχεδιάζει αυτό να συμβεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά το καλοκαίρι να είναι όλα ανοιχτά.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Βέρνερ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Γιουνάιτεντ η οποία αναζητά την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της αλλά πλέον φέρεται πως έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του άσου της Στουτγκάρδης, Σερχού Γκιρασί.

Ο Βέρνερ έγινε κάτοικος Λειψίας ξανά το καλοκαίρι του 2022 με την γερμανική ομάδα να τον κάνει και πάλι δικό της αντί του ποσού των 20.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το αστέρι της Χιρόνα που εντυπωσιάζει, έχει ρήτρα 40 εκατ. αλλά η Ρεάλ μπορεί να πάρει με "ψίχουλα"

Ο Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του σε πόστο έκπληξη

Η Τότεναμ "δένει" με πολυετή συμφωνία παίκτη που ο Ποστέκογλου κράτησε και απογείωσε

Keywords
Τυχαία Θέματα