Ο θρύλος της ραπ Jay Z "νέος ατζέντης" των Βινίσιους, Μαρτινέλι και Σεμπά

13:16 10/7/2023 - Πηγή: Contra

Η TFM Agency είναι μία εκ των κορυφαίων στην Βραζιλία στο κομμάτι του μάνατζμεντ, καθώς εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές όπως ο Βινίσους, ο Μαρτινέλι, ο νεαρός Έντρικ. Στο πελατολόγιο της προαναφερθείσας εταιρείας βρίσκεται και Σεμπά γνωστός μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και προσφάτως στον Ιωνικό.

Πώς έχει το στόρι; Η Roc Nation Sports συμφερόντων του θρύλου της ραπ

μουσικής, δισεκατομμυριούχου πλέον Jay Z εξαγόρασε το 51% της TFM η οποία σύντομα θα μετονομαστεί σε Roc Nation Sports Brazil. Η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά υπό τον έλεγχο του νέου παρτενέρ με βασικό της στόχο να επεκταθεί παγκοσμίως.

Ο Jay Z δεν θα έχει ενεργό ρόλο στο εγχείρημα της Βραζιλίας. Περισσότερο θα εμφανίζεται ως το πρόσωπο της προσπάθειας.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Roc Nation Sports εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο. Κατά το παρελθόν έχουν γίνει συνεργασίες με σπουδαίους σταρ της στρογγυλής θέας όπως είναι οι Ρομέλου Λουκάκου και Κέβιν Ντε Μπράινε. Επίσης, το οικοδόμημα του Jay Z εμπλέκεται και με το NBA, το NFL και το MLB.

Ο Βινίσους έκανε και σχετικό Tweet καλοσορίζοντας στην πατρίδα του τον κορυφαίο ράπερ και παραγωγό μ' ένα εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει όλο τον κύκλο εργασιών της Roc Nation.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ο Ντιμπάλα μπορεί να φύγει με "ψίχουλα" αλλά έχει άλλα σχέδια

Η Αλ Χιλάλ "κλέβει" κορυφαίο στόχο της Γιουβέντους

Keywords
Τυχαία Θέματα