Σαουδική Αραβία, μεταγραφές: Η Αλ Χιλάλ φτιάχνει μεσαία γραμμή 100.000.000 ευρώ

12:47 10/7/2023 - Πηγή: Contra

Πριν από μερικές εβδομάδες η Αλ Χιλάλ έκανε το μπαμ και πήρε στην Σαουδική Αραβία τον Πορτογάλο μέσο Ρούμπεν Νέβες αντί 55.000.000 ευρώ. Ωστόσο, η διοίκηση φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή για τη μεσαία της γραμμή η οποία θα προκαλέσει αίσθηση.

Οι Σαουδάραβες, λοιπόν, έχουν καταθέσει πρόταση 40.000.000 ευρώ στην Λάτσιο για τον αρχηγό Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (σ.σ. το συμβόλαιο του με τους Ρωμαίους εκπνέει σε ένα χρόνο). Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε

για χρόνια μεταγραφικό στόχο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επιτυχία της αρπαγής του από την Λάτσιο θα την καταφέρει η Αλ Χιλάλ.

Ο εξαιρετικός μέσος έχει στα χέρια προσφορά για τρία χρόνια συνεργασίας (σ.σ. με 20 εκατ. ευρώ το χρόνο) από τους Σαουδάραβες και τα διεθνή ΜΜΕ δεν αποκλείουν deal. Η Λάτσιο είναι ΟΚ με τα 40.000.000 ευρώ και οριστικοποίηση της μετακίνησης είναι πάνω στον παίκτη πλέον.

Θυμίζουμε πως ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στο στόχαστρο της Γιουβέντους με τα ιταλικά μίντια να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του παίκτη με την Μεγάλη Κυρία. Τώρα, όλα δείχνουν ανατροπή και αντίο του καπιτάνο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στα 28 του.

Πέραν του Ρούμπεν Νέβες, πάντως, η Αλ Χιλάλ ενισχύθηκε σημαντικά και στην άμυνά της με την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί από την Τσέλσι με 23.000.000 ευρώ. Προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας είναι ο Πορτογάλος legend, Ζόρζε Ζεσούς.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ο Ντιμπάλα μπορεί να φύγει με "ψίχουλα" αλλά έχει άλλα σχέδια

Γαλατασαράι, μεταγραφές: Ο Ικάρντι έβαλε μυαλό στα 30+

Keywords
Τυχαία Θέματα