Οι “αιώνιοι” προσπάθησαν να πάρουν Μπακασέτα!

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας, αποτέλεσε μεταγραφικό “στόχο” των δύο αιωνίων του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την Τραμπζονσπόρ να ανεβάσει την προφορά της για να κρατήσει τον Έλληνα διεθνή άσο στις τάξεις της.

Την ίδια ώρα το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη, στον οποίο επίσης έγινε αύξηση, με τους διόσκουρους της ομάδας της Τραπεζούντας να μένουν στο σύλλογο, στον οποίο

η ελληνική παροικία αυξήθηκε με την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:

“Όταν αυξήθηκαν οι προσφορές στον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη, που προσαρμόστηκαν αμέσως από την ημέρα που ήρθαν στην ομάδα, η Τραμπζονσπόρ επίσης έδρασε γρήγορα. Βερόνα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έβαλαν στο στόχαστρο τον Μπακασέτα, ενώ ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Σιώπη. Ο εκπρόσωπος της ομάδας κάθισε στο τραπέζι με τους μάνατζερ των δύο παικτών και προσέφερε νέο τριετές συμβόλαιο, αυξάνοντας τους μισθούς τους.

Τόσο ο Μπακασέτας, όσο και ο Σιώπης, που χαίρονται που απομένουν στην Τραπεζούντα και αγωνίζονται στην Τραμπζονσπόρ, ανυπομονούν για το νέο συμβόλαιο. Και οι δύο παίκτες αναμένεται να υπογράψουν σύντομα. Στο 1.8 εκ. ευρώ θα αυξηθεί το συμβόλαιο του Μπακασέτα, που ήταν 1.25 εκ. ευρώ. Αύξηση πήρε και ο Σιώπης”

Keywords
Τυχαία Θέματα