Ο Σάντσο παραμένει αμετανόητος και περιμένει μία κίνηση για να μπορέσει να "βρει" τον εαυτό του

10:44 21/10/2023 - Πηγή: Contra

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τη σχέση του με τον Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Άγγλος βρίσκεται εκτός πλάνων από την αρχή της χρονιάς με τους εκπροσώπους των "Κόκκινων Διαβόλων" μάλιστα να μην τον συμπεριλαμβάνουν ούτε στην ομαδική φωτογραφία για τη νέα σεζόν.

Μόνο λίγες δεν είναι οι φωνές εντός της Γιουνάιτεντ που προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη να άλλαξει στάση και να προσπαθήσει να κάνει μία νέα

αρχή με τον Έρικ Τεν Χαχ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Ο Σάντσο ουσιαστικά περιμένει τον Ιανουάριο προκειμένου να πάει δανεικός σε κάποιο σύλλογο, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως μεγάλη του επιθυμία είναι η επιστροφή στην Ντόρτμουντ.

Ο νεαρός εξτρέμ θεωρεί πως η Ντόρτμουντ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να τον βοηθήσει να βρει ξανά τον εαυτό του καθώς γνωρίζει καλά τα αποδυτηρία και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά, με επιτυχία, με αρκετους από τους ποδοσφαιριστές της.

Θυμίζουμε πως τον Σάντσο έχει στα ραντάρ της και η Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή με επιθετικές αρετές από το πάνω ράφι, μετά από την τιμωρία μαμούθ που επιβλήθηκε στον Πογκμπά έπειτα από θετικό του δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα