Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός ματς ο Χουάντσο – Τι έχει συμβεί…

Ακόμα μία οδυνηρή ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός για τη Euroleague, όπου έχασε στην παράταση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ με 86-81.

Το «τριφύλλι» είχε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, πάλεψε να επανέλθει, ωστόσο τις κρίσιμες στιγμές δεν κατάφερε να επικρατήσει η ψυχραιμία, για να μπορέσει να βελτιώσει το ρεκόρ του.

Ο Κώστας Σλούκας δεν μπόρεσε

να σκοράρει τις 3 βολές που του δόθηκαν για να φέρει και πάλι το ματς στα ίσια, κάτι που έφερε και σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του και όχι άδικα.

Γενικά είχαμε έναν αγώνα με πολλά νεύρα, κάτι που φάνηκε με τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αποβλήθηκε διαμαρτυρόμενος στους διαιτητές.

Αυτό έφερε οργή και στη διοίκηση των «πρασίνων», αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram για τα όσα έγιναν στο Αθηναϊκό γήπεδο.

Ωστόσο παρά τις διαμαρτυρίες, σίγουρα αρκετά μεγάλος προβληματισμός υπάρχει και για την εμφάνιση που είχαν ορισμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός με Χουάντσο!

Ένας από τους παίκτες που ο Παναθηναϊκός περίμενε πολλά αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει τελείως το μυαλό του, είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ, αποτελεί μία από τις… βόμβες της Euroleague, ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον ίδιο.

Τόσο με την Φενερμπαχτσέ αλλά και με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έδειξε να είναι τελείως εκτός παιχνιδιού σε σημείο που να υπάρχουν ερωτηματικά για το αν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί ο Αταμάν όπως πρέπει.

Κόντρα στους Ισραηλινούς, πέτυχε μόλις έναν πόντο, ενώ αγωνίστηκε μόνο για 14 λεπτά, δείχνοντας ότι ακόμα και ο προπονητής του δεν το πίστευε, ρίχνοντας τον Ντίνο Μήτογλου στο παρκέ, που έδειχνε… καυτό.

Σίγουρα ο προβληματισμός είναι πολύ μεγάλο, αφού μιλάμε για ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια που έχει ο Παναθηναϊκός, με οπαδούς, διοίκηση και προπονητικό τιμ να στηρίζει πολλά πάνω του.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει διαφορετική διαχείριση στο πρόσωπο του, να βγουν plays που θα τον βάλουν πιο ενεργά στο παιχνίδι και θα του δώσουν προσπάθειες στα χέρια του για να πάρει πόντους και ψυχολογία.

Μιλάμε άλλωστε για τον παίκτη που είχε το χειρότερο +/- όσο βρισκόταν στο παρκέ, χαμηλότερο ακόμα και τον Μπαλτσερόφσκι που είχε το χαμηλότερο PIR στον αγώνα.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα