Άρσεναλ: Ο Αρτέτα τον ήθελε το 2022, δεν τον πήρε και αυτός ανέβασε την αξία του 10 φορές μέσα σε ενάμισι χρόνο

14:05 20/10/2023 - Πηγή: Contra

Από το καλό στο καλύτερο εξελίσσεται η καριέρα του Τσάβι Σίμονς, ο οποίος τη φετινή περίοδο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Λειψία από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η γαλλική ομάδα έκανε χρήση της ρήτρας επαναγοράς του ποδοσφαιριστή, ύψους 6.000.000 ευρώ, το περασμένο καλοκαίρι, μένοντας ικανοποιημένη από την παρουσία του στην Αϊντχόφεν.

Για τον ταλαντούχο Ολλανδό σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ έντονο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και η Άρσεναλ

το καλοκαίρι του 2022, λίγο πριν δηλαδή ο 20χρονος εξτρέμ μετακομίσει στην Αϊντχόφεν ως ελεύθερος από την γαλλική ομάδα.

Τελικά, η κίνηση δεν έγινε, κάτι το οποίο μόνο χαρούμενο δεν κάνει τον Αρτέτα με βάση τα κατορθώματα του Σίμονς τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός δημοσιογράφος αναφέρει πως με την παρουσία του στο κορυφαίο επίπεδο με τις Αϊντχόφεν, Λειψία αλλά και εθνική Ολλανδίας, ο Σίμονς έχει καταφέρει να απογειώσει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 70.000.000 ευρώ, μέσα σε 1,5 χρόνο.

Πλέον, η Παρί έχει το πάνω χέρι με την περίπτωσή του αφού διαθέτει και πάλι και δικαιώματά του, με τη Λειψία να θέλει να τον κρατήσει αλλά να μοιάζει αδύνατο, προς το παρόν τουλάχιστον, να καλύψει τις απαιτήσεις του γαλλικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν έχουν τέλος τα "χουνέρια" του Τεν Χαχ στον Σάντσο, η νέα κίνηση που δείχνει... έξοδο

Η Νιούκαστλ στήριξε δημόσια τον Τονάλι και ο Χάουι κάνει το προφανές εν αναμονή της απόφασης

Εμπαπέ: Η Παρί πήγε για την κίνηση-ματ αλλά ο Γάλλος είναι αμετανόητος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρσεναλ, Αρτέτα, 2022,arsenal, arteta, 2022