Ο Ανρί ανησυχεί για την Άρσεναλ - Γιατί όμως;

16:41 16/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο πρώην αστέρας της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, ανησυχεί πως, παρόλο που η φετινή σεζόν κυλά πολύ καλά για του “Gunners” μέχρι στιγμής, ο στόχος του πρωταθλήματος μπορεί να απομακρυνθεί λόγω μιας χτυπητής αδυναμίας της ομάδας του Αρτέτα.

Ο Τιερί Ανρί θεωρεί ότι αυτή η αδυναμία εντοπίζεται στην δυσκολία που δείχνουν οι παίκτες να αξιοποιούν τις ευκαιρίες τους. Χαμένες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είναι

η καταστροφή τους αυτή τη σεζόν, ωστόσο δεν είναι πεπεισμένος ότι ένας ακόμα φορ θα είναι η λύση.

Οι δύο βασικοί κεντρικοί επιθετικοί της Άρσεναλ, ο Ζεσούς και ο Ενκέτια, έχουν από κοινού μόλις 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα τα κατάφερε μια χαρά χωρίς το ζευγάρι στον τελευταίο αγώνα με την Γουέστ Χαμ, με τον Λεάντρο Τρόσαρντ να ξεκινάει από το κέντρο.

Το θέμα όμως που προκύπτει είναι η συνέπεια στο σκοράρισμα της Άρσεναλ. Μπορεί συνολικά το σύνολο του Αρτέτα να έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από την Σίτι, όμως ο Ανρί πιστεύει πως, σε συνδυασμό με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα υπάρξουν παιχνίδια -όπως μερικά φέτος- που η μπάλα δεν θα “ακουμπά” τα δίχτυα.

Οι δηλώσεις

“Απλά πιστεύω ότι έγινε μια μεγάλη συζήτηση για το αν η Άρσεναλ χρειάζεται ένα νέο νούμερο εννέα. Αυτό που χρειαζόταν ήταν να βάλει την μπάλα στα δίχτυα"

"Όταν η Άρσεναλ βάζει την μπάλα στα δίχτυα είναι 6-0. Σε κάθε παιχνίδι θα μπορούσε να είναι το ίδιο - στο κύπελλο με τη Λίβερπουλ δεν το έκαναν, το έκαναν με λίγη βοήθεια στο πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ - αλλά όταν η Άρσεναλ είναι σε φόρμα και βάζει τη μπάλα στα δίχτυα, δεν έχει σημασία ποιος παίζει.

"Ο Τρόσαρντ θα σκοράρει, ο Ντέκλαν Ράις έχει σκοράρει, ο Γκάμπριελ έχει σκοράρει, οπότε δεν έχει σημασία. Αν μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ, θα είμαστε - νομίζω - μια πολύ δύσκολη ομάδα για να νικήσουμε".

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αρτέτα μίλησε για το ενδεχόμενο Εμπαπέ

Ο Λουίς Σουάρες ξέρει σε ποια ομάδα θα αποσυρθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα