Η Μπάγερν κοιτά προς Τσάμπι Αλόνσο, ο Τούχελ στον αέρα

12:49 16/2/2024 - Πηγή: Contra

Τα αποτελέσματα αλλά και η γενική εικόνα της Μπάγερν με τον Τούχελ στην Μπάγερν δεν είναι ιδανικά. Παρέλαβε μια ομάδα που είχε ορισμένες αδυναμίες και δυσκολευόταν να μπει σε σύγκριση με την πολεμική “μηχανή” του Φλικ, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν βρισκόταν στο σημερινό επίπεδο.

Ενδεικτικό της αρνητικής πορείας είναι πως οι Βαυαροί σε 43 παιχνίδια με τον Τούχελ στο πάγκο έχουν ηττηθεί 10 φορές, ενώ αντίθετα, με τον Νάγκελσμαν στην θέση του τεχνικού χρειάστηκαν 84 παιχνίδια για τις αντίστοιχες ήττες.

Όπως είναι πολύ

φυσικό, οι διοίκηση δεν έχει μείνει ευχαριστημένη και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το καλοκαίρι θα ετοιμάζεται να προβεί σε αλλαγές.

Κύριο μέλημα ο προπονητής

Ο Τσάβι Αλόνσο φαίνεται πως θα είναι στη λίστα, μιας και οι επιδόσεις του με την Λεβερκούζεν εντυπωσιάζουν και αυτό το γνωρίζουν οι Βαυαροί από πρώτο χέρι…

Πάντως ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από την Λάτσιο, σε συνδυασμό με ήττες από το πρωτάθλημα μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη για αλλαγές κατά την διάρκεια της σεζόν.

Ο Ισπανός κόουτς βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Θα υπάρξει αναμφίβολα ανταγωνισμός από την Premier League, με την Λίβερπουλ να φέρεται πως είναι το φαβορί.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέσι δεν είναι καν στο top 3 του Ροναλντίνιο

Ο Μουρίνιο εξηγεί πως βοήθησε τον Κριστιάνο να σκοράρει κατά ριπάς

Keywords
Τυχαία Θέματα