Μουρίνιο: Κριτική σε Φαν Χαάλ για την Γιουνάιτεντ

11:56 19/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Πορτογάλος αποκάλυψε τα τρία ονόματα που ήθελε να είχαν παραμείνει στην ομάδα των “Κόκκινων διαβόλων” όταν εκείνος ανέλαβε. Περιέγραψε επίσης το κλίμα που βρήκε εντός κλαμπ στο ξεκίνημα της θητείας του.

Ο προκάτοχος του στην Γιουνάιτεντ, Βαν Χάαλ είχε αποφασίσει να φύγουν τρεις, κομβικοί για τον Μουρίνιο, παίκτες. Ο “Special One” άσκησε κριτική στον συνάδελφό του και επιχειρηματολόγησε την άποψή του.

Σύμφωνα με εκείνον, ήταν ανεπίτρεπτο που αποχώρησαν οι Ντι Μαρία, Τσιτσαρίτο

και Γουέμπεκ.

"Νομίζω ότι βρήκα ένα θλιμμένο κλαμπ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πούλησε παίκτες που δεν θα πουλούσα ποτέ και αγόρασε παίκτες που δεν θα αγόραζα ποτέ, αλλά μάλλον όταν φεύγω από έναν σύλλογο οι άνθρωποι το λένε αυτό".

"Ποτέ δεν θα είχα πουλήσει τον Ντι Μαρία, τον Τσιτσαρίτο και τον Γουέλμπεκ, ποτέ, με τίποτα", πρόσθεσε.

Ο Αργεντινός άντεξε μόλις μία σεζόν στο Όλντ Τράφορντ μετά την εντυπωσιακή μεταγραφή του ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φόρεσε τη θρυλική φανέλα με το Νο 7 του συλλόγου, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του, σκοράροντας μόλις τέσσερα γκολ πριν μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ερνάντεζ έμεινε δανεικός στη Ρεάλ πριν φύγει από τους "κόκκινους διαβόλους" για την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Σημείωσε 59 γκολ κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο.

Όσο για τον Γουέλμπεκ, εκείνος κατέληξε στην ανταγωνίστρια της ομάδας, Άρσεναλ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαμαντάκι του Μάντσεστερ ξεπέρασε Κασεμίρο και κοιτά εθνική Αγγλίας

Η Τσέλσι σπρώχνει τον Χάρι Κέιν να εγκαταλείψει το καράβι

Keywords
Τυχαία Θέματα