Διαμαντάκι του Μάντσεστερ ξεπέρασε Κασεμίρο και κοιτά εθνική Αγγλίας

09:41 19/2/2024 - Πηγή: Contra

Ένα νέο πρόσωπο στο Μάντσεστερ έχει καταφέρει με το καλημέρα να τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του και αναμφίβολα δεν μπορεί να κανείς να τον αγνοήσει. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αγωνίζεται σε υψηλό τέμπο με απίστευτη ωριμότητα.

Ο Κόμπι Μαϊνού έχει καταφέρει να γίνει από τόσο νωρίς μέρος στο ροτέισον του Τεν Χαχ και τα αγωνιστικά του πεπραγμένα έχουν δημιουργήσει συνθήκες πολύ ευνοϊκές για τον ίδιο, ακόμα και εκτός Μάντσεστερ…

Το άμεσο μέλλον

Στον αγώνα της Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λούτον έδειξε στοιχεία όχι απλά ενθαρρυντικά, αλλά στοιχεία που για

αρκετούς αρκούν για να τον στείλουν στην εθνική Αγγλίας για το φετινό Euro, ενώ ο Σάουθγκεϊτ δεν φαίνεται να διαφωνεί ιδιαίτερα. Ο 18χρονος έκανε μία πολύ μεστή εμφάνιση κυριαρχώντας στον άξονα για ένα ολόκληρο 90λεπτο. Μάλιστα ο παρτενέρ του Κασεμίρο ήταν κατώτερος των περιστάσεων και η διαφορά μεταξύ τους σε ένταση και επιδραστικότητα ήταν εμφανής.

Στον αγώνα με την Άστον Βίλα την περασμένη εβδομάδα, ο τεχνικός των “Λιονταριών” είδε από κοντά τον Μαϊνού να αγωνίζεται και δεν είναι λίγες οι φωνές που παροτρύνουν τον Σάουθγκεϊτ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή-“It’s coming home”.

Διαβάστε περισσότερα

Η "βόμβα" της Marca για τον Εμπαπέ προκαλεί φρενίτιδα

Επιστρέφει ως βοηθός στην Νάπολι σύμβολο της ομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα