Ο Εμπαπέ έριξε το κασέ του κατά δέκα εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψει με την Ρεάλ

09:00 19/2/2024 - Πηγή: Contra

Φρενίτιδα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αφού η Marca, η έγκυρη ισπανική εφημερίδα στα θέματα που απασχολούν την Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της πως ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει με την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Champions League και θ' αγωνίζεται με τη λευκή φανέλα τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μέχρι την ανακοίνωση και εφόσον υπάρξει αυτής κανείς

δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα όσον αφορά στην εξέλιξη του σίριαλ Ρεάλ - Εμπαπέ.

Πάμε, πάντως, να δούμε τι αναφέρει το ισπανικό Μέσο σχετικά με τα χρήματα που δίνει/έδωσε ο Πέρεθ στον Εμπαπέ για να τον κλείσει. Όλο αυτό το διάστημα γραφόταν ότι η Ρεάλ θέλει να το κάνει με τον δικό της τρόπο και με βάση όσα γράφει η Marca το πέτυχε αφού τον έκλεισε με λιγότερα απ' αυτά που του έδινε την τελευταία φορά που οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία.

Το δημοσίευμα, λοιπόν, σημειώνει πως ο Εμπαπέ ναι μεν θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ, αλλά η διαφορά του με τους Μόντρις - Κρόος θα είναι ελάχιστη. Συγκεκριμένα, φημολογείται πως ο Γάλλος σούπερ σταρ θα λαμβάνει 15-20 εκατ. ευρώ το χρόνο συν κάποια μπόνους.

Το '22 που είχαν συμφωνηθεί τα πάντα και έμενε μόνο η υπογραφή η Ρεάλ θα πλήρωνε τον Εμπαπέ 26.000.000 ευρώ καθαρά. Για την ιστορία ο Κιλιάν στην Παρί τις τελευταίες δύο σεζόν πληρωνόταν 32.000.000 ευρώ καθαρά (72.000.000 ευρώ μεικτά).

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο διάδοχος του Εμπαπέ ίσως να γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία

Η Μπαρτσελόνα θα "πληρώσει" και θα πληρωθεί για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα