Η Λυών παραπαίει και βάζει πωλητήριο 20 εκατ. στο μεγάλο της αστέρι

15:47 7/12/2023 - Πηγή: Contra

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η χρονιά για την Λυών, με την γαλλική ομάδα να βρίσκεται μετά από τη συμπλήρωση των 14 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 7 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον αρχηγό της ομάδας, Αλεξάντρ Λακαζέτ να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του MLS αλλά να είναι ιδιαίτερα σκεπτικός ως προς την απόφαση που θα πάρει καθώς δεν θέλει να αφήσει τους Γάλλους σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας τους.

Ο

υποβιβασμός είναι πιο ορατός από ποτέ με την Λυών να φέρεται διατεθειμένη να πουλήσει κάποια από τα αστέρια της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να μην κινδυνεύσει να τα χάσει με ακόμα λιγότερα χρήματα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ραγιάν Τσέρκι ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ, με την Λυών να μην μπαίνει στη διαδικασία να συζητήσει μία πιθανή πώληση, ανανεώνοντας μάλιστα στα μέσα του 2023 το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Τα δεδομένα άλλαξαν και σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα η Λυών αποφάσισε να βάλει πωλητήριο ύψους μόλις 20.000.000 ευρώ στον παίκτη για την παραχώρησή του.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του αλλά αυτό είναι δεδομένο ότι θα συμβεί άμεσα καθώς ο Τσέρκι θεωρείται ένας από τους καλύτερους φορ της γενιάς.

Θυμίζουμε πως εκπρόσωπος του Τσέρκι είναι η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί η οποία σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να γίνει εκπρόσωπος κι άλλων μεγάλων ταλέντων του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι βρήκε τον αντι-Τιάγκο Σίλβα στο πρόσωπο "κέρβερου" του Τσάμπι Αλόνσο

Βόμβα στην Μπαρτσελόνα: Μεγάλο αστέρι της ομάδας δεν παίζει όσο θέλει και σκέφτεται το "αντίο"

Η Λίβερπουλ έχασε με ρήξη χιαστού τον παρτενέρ του Φαν Ντάικ και καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση

Keywords
Τυχαία Θέματα