SuperTennis Awards: Παίκτης της χρονιάς ο Σίνερ

Ο Γιάνικ Σίνερ ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στα ετήσια βραβεία SuperTennis, μια γιορτή για τα επιτεύγματα του ιταλικού τένις, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο. Ο Νο4 του κόσμου, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο δίπλα στον αρχηγό της εθνικής Ιταλίας Φιλίπο Βολάντρι που την οδήγησε στον ιστορικό τίτλο στο φετινό Davis Cup στη Μάλαγα. 

Ο 22χρονος Ιταλός από το Νότιο Τιρόλο τόνισε ότι το 2024 θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, αλλά και παράλληλα συναρπαστικό. “Η νέα

σεζόν πρέπει να είναι η χρονιά της επιβεβαίωσης”, είπε ο Σίνερ. “Αναμφίβολα θα υπάρχει πίεση, αλλά αυτό παράλληλα θα είναι μεγάλη τιμή και οφείλω να τη διαχειριστώ με χαμόγελο.”

#STAwards: il #tennis italiano in festa per gli storici successi di questo 2023!

Rivivi la serata su #SuperTennisTV a partire dalle 21!

https://t.co/p1x8PmsUAF pic.twitter.com/TZ6oMyr5XL

— SuperTennis TV (@SuperTennisTv) December 5, 2023

“Ο τίτλος στο Τορόντο (πρώτο 1000άρι στην καριέρα του) ήταν μια ακόμα βασική στιγμή στη σεζόν. Είχα ήδη σημειώσει πολύ καλά αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν, αλλά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε σκληρά και αυτό με βοήθησε για να ζήσω ένα υπέροχο φινάλε το 2023.”, είπε ο Σίνερ

Το βραβείο για το “επίτευγμα της χρονιάς” απονεμήθηκε στη γυναικεία ιταλική ομάδα που βρέθηκε στον τελικό του Billie Jean King Cup στη Σεβίλλη, το επίτευγμα του αιώνα πήγε στην εθνική ομάδα του Davis Cup, καλύτερη παίκτρια αναδείχθηκε η Τζασμίν Παολίνι, πιο βελτιωμένος παίκτης ο Ματέο Αρνάλντι, ενώ καλύτερος προπονητής της χρονιάς ο κόουτς του Σίνιερ, Σιμόνε Βανιότσι. 

Στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς η αρχηγός της εθνικής ομάδα γυναικών, Τατιάνα Γκαρμπίν, δήλωσε ευγνώμων για τη βράβευση στην ομάδα του Billie Jean King Cup, μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο της Πίζας όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

pic.twitter.com/hDx7ytJA2N

— SuperTennis TV (@SuperTennisTv) December 5, 2023

The post SuperTennis Awards: Παίκτης της χρονιάς ο Σίνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα