Η Μπαρτσελόνα ζητάει ένα δισ. για να τον πουλήσει κι αυτός μιλάει στα τηλέφωνα με τον αντίπαλο κόουτς

14:54 9/12/2023 - Πηγή: Contra

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Ρόναλντ Αραούχο γνωστό. Η στάση της Μπαρτσελόνα επίσης γνωστή. Οι Καταλανοί θέλουν το ένα δισ. της ρήτρας που υπάρχει συμβόλαιο του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού. Ωστόσο, ο έγκυρος ρεπόρτερ Φλοριάν Πλέτενμπεργκ έριξε "βόμβα" μέσω Twitter.

Αρχικά, ο Πλέτενμπεργκ έγραψε ότι ο Αραούχο είναι ο απόλυτος μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν Μονάχου. Κι από εκεί και έπειτα αρχίζει η ίντριγκα...

"Υπήρξε τηλεφώνημα μεταξύ των Τούχελ, Φράουντ και Αραούχο την Παρασκευή" έγραψε

ο προαναφερθέντας που άμεσα υποστηρίζει ότι ο 24χρονος στόπερ κάνει παιχνίδι με τους Βαυαρούς έστω κι αν η Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία διάθεση να τον πουλήσει.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο Τούχελ ξεκαθάρισε στον παίκτη ότι τον θέλει άμεσα το χειμώνα κατά προτίμηση ή το καλοκαίρι με κάθε κόστος. Η Μπάγερν φέρεται έτοιμη να πληρώσει τεράστιο ποσό στους Καταλανούς για χάρη του εξαιρετικού στόπερ.

Τέλος, ο Πλέτενμπεργκ κλείνει το ρεπορτάζ του αναφέροντας: "Θα είναι δύσκολη η αποστολή της Μπάγερν. Τώρα είναι πάνω στον Αραούχο". Η ιστορία αυτή, πλέον, παίρνει μία διαφορετική τροπή και εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ τότε τις επόμενες μέρες πάμε για μεγάλο μεταγραφικό ντέρμπι.

Διαβάστε περισσότερα

Πόδια βαριοπούλες έχει ο 17χρονος Έντρικ, οι τετρακέφαλοί του "τρομάζουν"

Τσέλσι, αποφασισμένη: Αδιαφορεί για το FFP και πάει για ρεκόρ μεταγραφής στη θέση του φορ

Μάντσεστερ Σίτι: 50.000.000 ευρώ για 29 ματς, μια συγγνώμη και ένα αντίο από τον Γκουαρντιόλα

Keywords
Τυχαία Θέματα