ΠΑΟΚ: Νορβηγικά δημοσιεύματα για Νάσμπεργκ (pic&video)

Έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου στο Πρωτάθλημα, έχοντας μία αγωνιστική για το φινάλε της φάσης των ομίλων στο UECL κι έχοντας δώσει ένα ματς για τη φάση των “16” στο Κύπελλο, ο Ιβάν Νάσμπεργκ μετράει συνολικά έξι συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Απολογισμός όχι ικανοποιητικός για τον ίδιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Νορβηγία που – μάλιστα – τον φέρνουν στο… στόχαστρο της ΑΙΚ Στοκχόλμης ως μία επιλογή επαναπατρισμού.

Ο 27χρονος Νορβηγός κεντρικός αμυντικός,

που μετρά πέντε συμμετοχές στο Πρωτάθλημα (σ.σ. τρεις εξ αυτών στο αρχικό σχήμα) και μία στο Κύπελλο την περασμένη Πέμπτη κόντρα στον Βόλο, είναι γεγονός πως βρίσκεται πίσω από τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη αποτελώντας την 5η επιλογή για το κέντρο της άμυνας, κάτι που δεν ικανοποιεί τον ίδιο και προφανώς τον βάζει σε σκέψεις πλησιάζοντας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από τον ΠΑΟΚ, κατά τα ειωθότα δε σχολιάζεται κάτι σχετικά αλλά όπως συμβαίνει σε όλες – αυτές – τις περιπτώσεις, εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί οικονομικά είναι ανοικτή σε κάθε συζήτηση.

Ivan Näsberg er på utgikk etter ny klubb etter minimalt spiller tid hos PAOK.

AIK, som har vært interessert lenge i midtstopperen er fortsatt på ballen, men kan få konkurranse for andre klubber.

Nå erfarer Nettavisen at klubber rundt omkring i Europa og USA er interessert. pic.twitter.com/FmYfXJyEXj

Norwegian Transfers (@NorwayTransfers) December 9, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα