Η επιστροφή της Ζενίτ στις ακριβές μεταγραφές: Δίνει 18 εκατ. ευρώ για Βραζιλιάνο παικταρά

11:18 9/12/2023 - Πηγή: Contra

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν κάποτε μία από τις ομάδες κορυφαίου ευρωπαϊκού επιπέδου που επένδυε πολλά εκατομμύρια για την αγορά ποδοσφαιριστών από την Λατινική Αμερική. Η ρωσική ομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα στην Βραζιλία επιστρέφει στο μεταγραφικό προσκήνιο μέσω της προσπάθειάς της να αποκτήσει ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της Σάο Πάολο.

Ο λόγος για τον Λούκας Μπερλάντο. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ πρωτοεμφανίστηκε στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και ήδη κέντρισε το ενδιαφέρον κλαμπ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Μία εξ αυτών είναι η Ζενίτ

που κατάθεσε προσφορά ύψους 18.000.000 ευρώ για τον νεαρό.

Σε πρώτη φάση, πάντως, η Σάο Πάολο φέρεται να μην απάντησε στην πρόταση καθώς περιμένει και άλλες προτάσεις με περισσότερα χρήματα. Γράφτηκε μάλιστα πως η Λέστερ θα κάνει φόκους τις επόμενες μέρες στον Μπερλάντο και θα μπει στην περίπτωση με 20.000.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η Σάο Πάολο είναι διασφαλισμένη ως προς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή καθώς τον έχει "δεμένο" έως τον Δεκέμβριο του 2028. Για την ιστορία ο Μπερλάντο εκτός από κεντρικός αμυντικός έχει την ευχέρεια ν' αγωνιστεί και μπροστά από τα στόπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα