Εμπαπέ: Οι δύο λόγοι που κάνουν τον Γάλλο σταρ να πει το "ναι" στην πρόωρη ανανέωση

08:28 14/8/2023 - Πηγή: Contra

Στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος σταρ φέρεται πως μίλησε με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί τις προηγούμενες ημέρες και αποφασίστηκε να συζητηθεί το ενδεχόμενο μονοετούς επέκτασης της συνεργασίας τους, μέχρι δηλαδή το 2025, με ρήτρα αποδέσμευσης όμως για το καλοκαίρι του

2024.

Ο Εμπαπέ, παρά την αρχική του σκέψη να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα φέρεται πως πείστηκε να αλλάξει άποψη και οι λόγοι είναι δύο.

Αρχικά, το γεγονός πως τέθηκε εκτός αγωνιστικών πλάνων του Λουίς Ενρίκε για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και ταυτόχρονα η άρνηση της Ρεάλ Μαδρίτης να καταθέσει πρόταση για την αγορά του φέρεται πως τον έκαναν να γίνει πιο διαλλακτικός.

Ο Γάλλος σταρ δεν ήθελε με τίποτα στα 23 του να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ολόκληρη την σεζόν και φέρεται να συμφώνησε να προχωρήσει σε μία επιλογή που του αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο αποχώρησης το καλοκαίρι του 2024.

Ο δεύτερος λόγος είναι η αποχώρηση του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στην Αλ Χιλάλ. Με την φυγή του 31χρονου ο Εμπαπέ θα είναι με διαφορά από το δεύτερο, το μεγαλύτερο όνομα που βρίσκεται στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας.

Πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Εμπαπέ με την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του αλλά ούτε και το ύψος της ρήτρας αποδέσμευσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Επιτέλους! Έγινε η μεγάλη κίνηση στο σίριαλ Εμπαπέ

Η Γιουνάιτεντ έλαβε το πρώτο "όχι" για τον αντι - Μαγκουάιρ αλλά επιστρέφει

Νεϊμάρ: Πώς ο Βραζιλιάνος σταρ "αναγκάστηκε" να δει με άλλο μάτι τη μεταγραφή τού στη Σ. Αραβία

Keywords
Τυχαία Θέματα