Η Παρί δίνει Νεϊμάρ και ενεργοποιεί το μπαμ των 100 εκατ.

10:49 13/8/2023 - Πηγή: Contra

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο δίαστημα τόσο σε επίπεδο μεταγραφικών κινήσεων όσο και σε επίπεδο παραχωρήσεων.

Η γαλλική ομάδα ολοκλήρωσε και τυπικά τη μετακίνηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα αντί του ποσού των 50.000.000 ευρώ ενώ φέρεται πως έχει πει το πολυπόθητο "ναι" για την πώληση του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ, με τους Σαουδάραβες πλέον να διεξάγουν τις τελικές συζητήσεις με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τον ποδοσφαιριστή.

Πέρα από την διαφαινόμενη

αποχώρηση του Νεϊμάρ και την ανακοίνωση του Ντεμπελέ, η Παρί ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά και άλλου επιθετικού, καθώς παρά το γεγονός πως ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε στις προπονήσεις, μόνο βέβαιο δεν είναι πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Κελαϊφί αναμένεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του για τον Κόλο Μουανί, καταθέτοντας στην Άιντραχτ πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ.

Ο Γάλλος φορ είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στους Παριζιάνους, οι οποίοι θυμίζουμε πως νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο έκαναν δικό τους και τον Γκονσάλο Ράμος από την Μπενφίκα με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 80.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα