Μπάρτσελόνα: Ο Λαπόρτα έκανε κρούση σε πρόσωπο από το παρελθόν

16:58 31/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Τσάβι ανακοίνωσε προσφάτως την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τον ρόλο του προπονητή το καλοκαίρι και από ότι φαίνεται η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα έχει ήδη προσεγγίσει έναν πρώην προπονητή των "μπλαουγκράνα", ο οποίος προπόνησε για τελευταία φορά ομάδα το 2013.

Πολλοί υποψήφιοι υψηλού προφίλ έχουν συνδεθεί με τη θέση, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο

Ντε Τσέρμπι, ο οποίος ακούγεται πως εξετάζεται έντονα από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντέκο. Μεταξύ των υπόλοιπων ονομάτων που έχουν πέσει στο τραπέζι υπάρχει και ένα γνώριμο, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Φρανκ Ράικαρντ.

Ο 61χρονος Ράικαρντ πέρασε πέντε χρόνια στη Βαρκελώνη από το 2003 ως το 2008, προτού αναλάβει τη Γαλατασαράι και την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, θέση από την οποία αποχώρησε το 2013.

Τώρα, ο Λαπόρτα έχει έρθει σε διερευνητική επαφή με τον Ράικαρντ, ενώ μάλιστα πρότεινε να προσλάβει τον Μάρκο φαν Μπάστεν ως βοηθό του. Ο Ολλανδός, ωστόσο, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στην προπονητική.

Πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν έχει κλείσει εντελώς την πόρτα και ο Λαπόρτα παραμένει αισιόδοξος για την επιστροφή του, 18 χρόνια αφότου οδήγησε την Μπαρτσελόνα στον τίτλο του Champions League.

Διάβασε περισσότερα

Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα φέρεται να έστηνε παιχνίδια

Μπαρτελόνα: Ο Γκουαρντιόλα συμφωνεί με Τσαβι

Keywords
Τυχαία Θέματα