Καλοί μου άνθρωποι αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Το αγοράκι, που σουτάρει όπως ο Κωνσταντέλιας και λιώνει το Tik Tok

Καλοί μου άνθρωποι αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το αγοράκι που σουτάρει όπως ο Κωνσταντέλιας και έχει λιώσει το Tik Tok. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όχι εκείνο που μερικοί θέλουν να επιβάλλουν. Το ποδόσφαιρο, στην αρχή του, τουλάχιστον είναι αγνό όπως αυτό το μικρό αγοράκι.

Που σουτάρει στην παιδική χαρά και όταν ο μπαμπάς τον ρωτάει τι ομάδα είναι,  φωνάζει περήφανα «ΠΑΟΚ». Και ποιος παίκτης. Ο Κωνσταντέλιας. Πέφτει κάτω, φάουλ λέει ο μπάμπας, φάουλ λέει και ο μικρός που

έχει και ωραίο στυλ με το κοτσίδι του (θυμίζει και λίγο Πέλκα πριν μερικά χρόνια).

Μην πιαστεί κανείς από το ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, όπως υπάρχουν και παιδάκια που είναι Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚ και το χαίρονται σουτάροντας μια μπάλα στην παιδική χαρά. Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο κύριοι και όχι το άλλο που θέλουν να επιβάλλουν μερικοί.

Το πόσο έχει ανάγκη ο κόσμος από τέτοια βίντεο είναι πως το συγκεκριμένο κάνει απίθανη θράυση στο Tik Tok. Έχει δεκάδες χιλιάδες likes (πλησιάζει τις 40k), χιλιάδες repost, δεκάδες σχόλια φυσικά αποθέωσης, γενικά ο μικρός τα έχει σπάσει στην πλατφόρμα.

Η ευχή είναι να συνεχίσει να παίζει μπάλα, να χαίρεται για τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντέλιας να τον κάνει κι άλλο ευτυχισμένο και σε λίγα χρόνια να τον θαυμάσουμε όλοι μέσα στα γήπεδα, να βάζει γκολ στην Τούμπα και εκτός έδρας.  Όπως ο Κωνσταντέλιας δηλαδή. 

Να είσαι καλά μικρέ και εσυ και η οικογένεια σου, θύμισες σε όλους (μας) τι είναι ποδόσφαιρο.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

@efigkouta

ΣΟΥΤΑΡΕΕΕ, ΚΑΛΟΣ, ΦΑΟΥΛ, ΠΑΟΚΑΡΑ

♬ πρωτότυπος ήχος – efigkouta

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα