Ο Κλοπ μιλά για την ανολοκλήρωτη μεταγραφή των 115 εκατομμυρίων

14:54 31/1/2024 - Πηγή: Contra

Η Λίβερπουλ ήταν έτοιμη να υπογράψει τον Καϊσέδο από την Μπράιτον έναντι 115 εκατομμυρίων λιρών, αλλά ο μέσος από το Εκουαδόρ έκανε στροφή 180 μοιρών και πήγε στην Τσέλσι.

Αφού έχασε τους Ρομέο Λάβια και Τζουντ Μπέλινγκχαμ - οι οποίοι εντάχθηκαν στην Τσέλσι και την Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα - η Λίβερπουλ υπέγραψε τον διεθνή Ιάπωνα Γουατάρου Έντο από τη Στουτγάρδη με μόλις 15,4 εκατομμύρια λίρες.

Με τον Καϊσέδο να μην αποδίδει μέχρι στιγμής στο Στάμφορντ Μπριτζ, ο Κλοπ εξήγησε

γιατί είναι χαρούμενος που η Λίβερπουλ έχασε τον μέσο. "Βρήκαμε τον Γουατάρου, ξέραμε ήδη ότι ο Μακάλιστερ μπορούσε να παίξει τη θέση και ο Ζομποσλάι ήταν πάντα στο ραντάρ μου", εξήγησε ο Κλοπ.

"Αν μία από τις μεταγραφές των 100 εκατομμυρίων λιρών είχε δουλέψει, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε άλλη μία. Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι είμαστε τόσο τυχεροί. Τα πάντα φαίνεται πως δούλεψαν εξαιρετικά παρά το αρνητικό σενάριο".

Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής εκδήλωσης για το νέο Anfield Road End τον Δεκέμβριο, ο Κλοπ είπε στους οπαδούς: "Το καλοκαίρι που είχαμε, συνέβησαν μερικά περίεργα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά εδώ, μεταξύ μας, μπορώ να πω: "Θεέ μου, ήμασταν τυχεροί, ε;".

Δεν το ξέραμε εκείνη τη στιγμή και δεν το αισθανόμασταν εκείνη τη στιγμή, αλλά ναι, είμαι πραγματικά χαρούμενος που πήγε καλά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις από πριν.

"Ενδιαφερθήκαμε για τον Μπέλινγκχαμ, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα γινόταν και σκεφτήκαμε ότι ίσως μπορούσαμε να φέρουμε τον Καϊσέδο, οπότε πήγαμε. Αλλά είχε ήδη μια συναισθηματική συμφωνία με την Τσέλσι και τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Στη συνέχεια ο Ρομέο Λάβια είχε τους δικούς του λόγους. Στη συνέχεια βρήκαμε την κορυφαία μας λύση".

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Βαν Ντάικ απαντά για το μέλλον του

Κλοπ: Ο λόγος που δεν ανανεώνουν οι Σαλάχ και Βάν Ντάικ

Keywords
Τυχαία Θέματα