Ζέτα – Μιχάλης: Μια φορά και έναν καιρό…

Με αυτήν την φράση ξεκινούν τα παραμύθια, τα ρομαντικά, τα μαγικά, τα παιδικά… Τα παραμύθια όμως θεωρούνται ψεύτικες ιστορίες που γράφονται για να λέγονται και να εντυπωσιάζουν τον λαό. Μάλλον σε αυτήν την κατηγορία χρειάζεται να κατατάξουμε τη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι

ζουν μια μοναδική ιστορία αγάπης που άλλη σαν κι αυτή δεν υπάρχει. Προσπαθούν να πείσουν το κοινό ότι η σχέση τους ξεπερνά κάθε άλλη. Τι ταξίδια κάνει η Ζέτα για τον Μιχάλη, τι συγκατοικήσεις, τι δώρα, τι εγκυμοσύνες, τι ιστορίες για αγρίους έχουμε ακούσει και διαβάσει γι’ αυτό το ζευγάρι (;)!Και το πουλάνε με τόσο έντεχνο τρόπο…

Το πρωί της Τετάρτης πληροφορηθήκαμε ότι ο δημοφιλής τραγουδίστης και η ηθοποιός – παρουσιάστρια – πρώην μοντέλο – πρώην του Αντώνη Ρέμου (πόσα επαγγελματικά βήματα έχει κάνει;!), όρισαν ημερομηνία γάμου στις 29 Σεπτεμβρίου του 2012. Τόσο ερωτευμένοι λοιπόν που θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πειράζει που εμείς δεν ενστερνιζόμαστε τέτοιες πληροφορίες; Μάλλον, δεν πιστεύουμε καν στη σχέση Μιχάλη – Ζέτας; Γι’ αυτό ακριβώς στον τίτλο μας εμπεριέχεται η φράση “Μια φορά και έναν καιρό…”. Πρόκειται για ένα πολύ καλοστημένο παραμύθι που στηρίζεται από τα περισσότερα μέσα με σκοπό κάθε βδομάδα οι δυο τους να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Προφανώς όμως δεν έχουν καταλάβει ούτε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές (του παραμυθιού) ότι ο κόσμος δεν είναι κουτός και καταλαβαίνει πότε κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά να πρωταγωνιστούν στα περιοδικά και τις εκπομπές.

Μη μου πείτε ότι κι εσείς κάθε φορά που βλέπετε στα έντυπα και στην τηλεόραση κάτι που αφορά τη… νεράιδα και το παλληκάρι δεν έχετε αναφωνίσει “Όχι πάλι αυτοί. Enough!”

Keywords
Τυχαία Θέματα