Nότης Σφακιανάκης: Καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει…

Σε κάθε συνέντευξή του εμφανίζεται ακριβώς με το ίδιο ειρωνικό ύφος και τον ίδιο αρνητισμό για όλους και για όλα. Γιατί δεν τραγουδάει μόνο, αφού έχει τόσο ωραία κομμάτια αλλά δίνει και συνεντεύξεις; Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας μίλησε στο “Πρωινό mou” και στη Φαίη Σκορδά. Ο τραγουδιστής, μασώντας την τσίχλα του και με ύφος 1000 καρδιναλίων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε το 2004 από τους ιθύνοντες

του Αντ1 για το Fame Story (δηλαδή περσινά ξυνά σταφύλια που λέει και ο λαός). Παράλληλα, υπογράμμισε (για ακόμα μια φορά) ότι αρνείται να πληρώσει τους φόρους, αν και έχει οικονομική άνεση και πρότεινε στο τηλεοπτικό κοινό που τον παρακολουθεί να πράξει το ίδιο. Ο τραγουδιστής, επίσης, (για ακόμα μια φορά) τόνισε ότι τάσσεται υπερ του σκότους, ότι στον κόσμο κυριαρχεί το κακό και δεν πιστεύει στο Θεό και στο γάμο, παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε το 1991 στην Αγγλία.

Νότη συνέχισε να μας χαρίζεις τα τραγούδια σου και σταμάτα να προσπαθείς να επηρεάσεις τον κόσμο με τις ακραίες απόψεις σου για τα πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα