Στο Ηρώδειο η Ευγενία Μανωλίδου !

Τον ζωντανό μύθο της Montserrat Caballé σε μια αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της μεγάλης καριέρας της κατάφεραν να απολαύσουν χθες όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο.

Μεταξύ αυτών ήταν και η Ευγενία Μανωλίδου η οποία ήταν πολύ αγχωμένη για το αν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην εκδήλωση εξαιτίας της πολύ μεγάλης βροχής που έριχνε χθες το απόγευμα. Μάλιστα, η μαέστρος

ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους στο twitter, ρώτησε αν γνωρίζουν αν θα πραγματοποιηθεί η παράσταση.

Τελικά και η βροχή σταμάτησε και η Ευγενία έδωσε το παρών στο Ηρώδειο φορώντας ένα μαύρο αστραφτερό σύνολο με λευκές λεπτομέρειες και μαύρες ψιλοτάκουνες λουστρίνι γόβες, ανάλαφρο μακιγιάζ και μαλλιά.

Να σημειώσουμε εδώ, πως η μεγάλη Ισπανίδα σοπράνο ερμήνευσε κλασσικά αριστουργήματα της όπερας, σε μια μοναδική βραδιά μαζί με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ! Έχοντας κερδίσει επάξια τον τίτλο της μεγαλύτερης σοπράνο των τελευταίων δεκαετιών και έχοντας ερμηνείες στα έργα των Rossini, Bellini, Donizetti και Verdi, τη διάσημη σοπράνο έχει καθιερωθεί ως "ιέρεια" του bel canto, καθηλώνοντας το κοινό παγκοσμίως με την αιθέρια φωνή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα