Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 19/9

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε μπει για λίγο στο καβούκι σας και σας αρέσει να κάνετε πιο μυστικές κινήσεις. Μπορεί και να κολλήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο και να νοιώθετε ότι είστε εξαρτημένοι μαζί του. Αυτό σας πάει πίσω ενώ εσείς τώρα έχετε ανάγκη και με τον Ουρανό που έχετε στο ζώδιό σας να σπάσετε

όλα τα δεσμά που σας καθηλώνουν και σας κάνουν να χάνετε τη δύναμή σας. Ο συνεταιρισμός είναι δύναμη για σας για αυτό να ωθείτε τον εαυτό σας προς τα εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολεύεστε γιατί βγαίνει το κρυμμένο σας πρόσωπο και κατ' επέκταση τα πολύ βαθιά και μυστικά συναισθήματα, τα οποία έχετε απωθήσει στο βάθος του μυαλού σας και τώρα τα βγάζετε στο σύντροφό σας ή σε μια στενή σας συνεργασία. Από την άλλη, η ανάγκη σας να φανείτε μέσα στον χώρο σας και να επικρατήσετε μεταξύ πολλών άλλων, μπορεί να σας κάνει να δώσετε μάχη και να είσαστε πολύ παθιασμένοι με όλους και με όλα. Βάλτε την πείρα σας από το παρελθόν να δουλέψει και μην αφήνετε τις δύσκολες καταστάσεις να σας καπελώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε κάπως σκεφτικοί και προβληματισμένοι με τα θέματα της δουλειάς σας γιατί προς το παρόν δε φαίνεται λύση. Δεν είναι όμως έτσι η πραγματικότητα γιατί για μια στιγμή θα σκοτεινιάσουν τα πράγματα αλλά μετά θα δείτε αλλαγές. Για αυτό χρειάζεται υπομονή και γνώση, την οποία διαθέτετε. Ευτυχώς, οι επικοινωνίες σας θα γίνουν πιο ανοικτές και άνετες και θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε πράγματα του παρελθόντος σας. Ο Σκορπιός όλο τριγυρίζει ή στην σκέψη σας ή στη ζωή σας αλλά δεν μπορείτε να καταλήξετε εύκολα τι θα γίνει μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια επιθυμίες και συναισθήματα καλά κρυμμένα. Μέσα στο σπίτι σας επικρατεί ηρεμία και έχετε και καλύτερη επικοινωνία με τους δικά σας άτομα. Λογαριασμοί και υποχρεώσεις που σας απασχολούν, τελικά θα καταφέρετε να τους ξεπληρώσετε με ευκολία. Έχετε στα δίχτυα σας ένα Λιοντάρι αλλά δεν του στέλνετε τα σωστά μηνύματα.

ΛΕΩΝ

Περιορίζεστε ακόμα και μέσα στο σπίτι σας, γιατί θέλετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας αλλά και με άτομα της οικογενείας σας. Είσαστε πιο ανοικτοί στις συζητήσεις και αυτό σας κάνει να εξελίσσεστε, μαθαίνοντας πληροφορίες απαραίτητες για να κάνετε βήματα επαγγελματικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς δημιουργεί άνεση αλλά και μια αύρα γοητείας γύρω σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε εύνοια από φίλους και γνωστούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κρυμμένα συναισθήματά σας τα βγάζετε προς τα έξω και μάλιστα μπορεί να τα μοιράζεστε με έναν Σκορπιό. Μπορεί να γίνετε λίγο αιχμηροί στο λόγο σας και αυτό να μην αρέσει στους άλλους που είναι δίπλα σας. Το θέμα ενός αμαξιού θα σας απασχολήσει αλλά θα βρείτε ανθρώπους να σας βοηθήσουν. Το ενδιαφ

Keywords
Τυχαία Θέματα