Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Η Τετάρτη είναι κάτω από το πέπλο της επιρροής του τετραγώνου ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα που για μια ακόμη φορά έρχεται να ανατρέψει το status quo και να σας φέρει αντιμέτωπους με ζητήματα που δοκιμάζουν τις αντοχές σας. Στην συγκεκριμένη φάση βασικός «μεσάζων» είναι ο Ερμής, γι' αυτό και οι εξελίξεις θα έχουν να κάνουν κυρίως με ζητήματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Ψάξτε λοιπόν καλά, ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Παράλληλα, αργά το βράδυ, η Σελήνη στο Σκορπιό

συναντά τον Άρη δημιουργώντας εσωτερικές αναταράξεις και οδηγώντας πολλούς μέσα από το δρόμο της σύγκρουσης, στην ανάληψη πρωτοβουλιών και εύρεσης μέτρων ολικής ανασύνταξης. Τα πάντα είναι δυνατά!

ΚΡΙΟΣ

«Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη»

Σήμερα, θα εξετάσετε κάποια οικονομικά ζητήματα σε βάθος ενώ θα βιώσετε κάποιες έντονες εμπειρίες. Ζήλιες και πάθη θα προκαλέσουν εκρήξεις οργής αλλά και ερωτικής λάβας . Η αισθηματική ζωή αποτελεί το όμορφο στολίδι της ζωής σας για το οποίο νιώθετε υπερήφανοι, μιας και είναι δικό σας επίτευγμα. Οι γεννημένοι του 1987 σε οικονομικά ζητήματα πρώτα θα πράξετε και μετά θα σκεφτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν θα αποκαλύψετε τα μυστικά σας»

Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο νιώθετε την ανάγκη να περιφρουρήσετε την προσωπική σας ζωή ενώ θα αποκρύψετε το πώς νιώθετε για πράγματα και καταστάσεις. Ωστόσο, κάποιοι καυγάδες θα βγάλουν μια βαθιά κρυμμένη ένταση που σας κυριεύει. Το γούστο και η αισθητική σας όσον αφορά θέματα σπιτιού προκαλεί θαυμασμό ενώ πολλοί από εσάς θα φροντίζετε να ομορφύνετε το δωμάτιο ή το χώρο ενός αγαπημένου προσώπου. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου θα συμμετάσχετε σε μια γιορτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Θα ακούσετε τη διαίσθησή σας»

Τα ισχυρά σας κίνητρα σε ζητήματα εργασίας σας ωθούν να κρατήσετε κάποια χαρτιά κλειστά και συνάμα να δράσετε με τρόπο μυστικό. Δεν θα επαναπαυθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων, αντίθετα θα επικεντρωθείτε στο τι κρύβεται κάτω από αυτή. Παράλληλα, σας εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες για φλερτ και παιχνιδίσματα ενώ οι ερωτικές μετοχές σας ανεβαίνουν χάρη στην ευχέρεια στις προσεγγίσεις. Οι γεννημένοι του 1981 θα κάνετε κάποιο ταξίδι αναψυχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τα δίνετε όλα για τους άλλους»

Ό, τι αγαπάτε το προστατεύετε και σήμερα ίσως φτάσετε και στα άκρα, αν αισθανθείτε ότι πλήττονται άτομα που αγαπάτε. Από την άλλη, η ερωτική διάθεση είναι σφοδρή και πιθανόν να γίνετε και ανταγωνιστικοί με έναν τρόπο που, αν και δύσκολα θα γίνει αντιληπτός, θα έχει άμεση επίδραση στη ψυχολογία του άλλου. Επιπλέον, θα δεχτείτε οικονομική εύνοια ή ενίσχυση. Οι γεννημένοι του 1970 θα κάνετε κάποιες συμφωνίες με μέλη του στενού οικογενειακού σας κύκλου.

ΛΕΩΝ

«Νηνεμία μετά την τρικυμία»

Με τη Σελήνη στον 4ο θα αισθανθείτε την ανάγκη να αναζητήσετε ένα καταφύγιο ή μια άγκυρα από οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα. Νιώθετε ότι πρέπει πρώτα να συσσωρεύσετε αποθέματα ενέργε

Keywords
Τυχαία Θέματα