Ο γάμος της Καμπούρη, η «μυστική» σχέση του Γκλέτσου και μια εγκυμοσύνη… έκπληξη

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και σίγουρα τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν πολλά.

Δε θα πιστεύετε ποια τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί. Είναι έγκυος και δείχνει την κοιλίτσα της σύμφωνα με τον ξένο τύπο... Δημοσίευμα αναφέρει πως η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και η τραγουδίστρια δείχνει την κοιλίτσα της! Μάλιστα και το επίσημο φαν κλαμπ της πόσταρε μια παρόμοια φωτογραφία... Η ίδια δεν

έχει αναφέρει αν ισχύει το χαρμόσυνο γεγονός.

Συνεχίζουμε με τον γάμο Καμπούρη-Ταρασιάδη και όλα όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι τους και το τρικούβερτο γλέντι! Το βράδυ ήταν πολύ... μεγάλο για τους αλλά και για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους που γύρισαν για ύπνο μετά τις 5 το πρωί!

Έπειτα. Δεν θα πιστεύετε με ποια είχε σχέση ο Γκλέτσος. Για την σχέση που είχε κατά το παρελθόν με τον με τον νυν δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτοντας μάλιστα τον λόγο για τον οποίο χώρισαν.

Κοκκίνου-Μπόγρης και Χρουσαλά-Πατίτσας στον γάμο της Δέσποινας Καμπούρη. Δείτε τι συνέβη στην Κύθνο.

Τέλος, είναι παντρεμένοι με τρία παιδιά κι ακόμα είναι full in love. Είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν σε κάθε του εμφάνιση. Ο λόγος για την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη, οι οποίοι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα