Κολλημένος με την πρώην; Μία νέα ιστοσελίδα σου βρίσκει πανομοιότυπη αντικαταστάτρια

Αν δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τον πρώην σας και θέλετε να βρείτε κάποιον που να είναι ίδιος, δεν έχετε παρά να μπείτε σε μία νέα ιστοσελίδα γνωριμιών που προτίθενται να σας βοηθήσει, με το αζημίωτο φυσικά.

Η ιστοσελίδα Match.com θα αρχίσει να λειτουργεί στις 25 Ιουνίου και υπόσχεται να λύσει τα προβλήματα όλων των πληγωμένων ψυχών που θέλουν να προχωρήσουν μπροστά αλλά είναι κολλημένοι με τους πρώην. Όσοι ενδιαφέρονται δεν

έχουν παρά να εγγραφούν στην ιστοσελίδα και να στείλουν φωτογραφίες των πρώην, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως «πρότυπο» για την εύρεση του κατάλληλου μνηστήρα. Η επιλογή γίνεται μέσω ενός ειδικού συστήματος αναγνώρισης προσώπων.

«Αν σε κάποιον αρέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πιθανότατα θα του αρέσει και κάποιο άλλο με ανάλογη δομή», εξηγεί η ιδρυτής της εταιρείας Ταλία Γκόλντστεϊν, τονίζοντας ότι και οι γυναίκες όπως και οι άνδρες επιλέγουν ταίρι με τα μάτια. Η ιστοσελίδα σκανάρει όλα τα πρόσωπα μέχρι να βρει το κατάλληλο ενώ παράλληλα ειδικοί «καθοδηγητές» αναλαμβάνουν να βγουν το πρώτο ραντεβού με τους επικρατέστερους μνηστήρες, προκειμένου να αποκλείσουν τους ακατάλληλους και να καταλήξουν στο ιδανικό πρόσωπο.

Για παράδειγμα, η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκει ελκυστικά τα πρόσωπα οβάλ σε σχήμα καρδιάς. Οι πρώην της είναι οι: Χάρι Στάλις του συγκροτήματος One Direction, Τέιλορ Λότνερ και Τζέικ Τζίλενχαλ. Με βάσει το ιστορικό της, το Match.com της προτείνει σαν «αντικαταστάτες» τους ηθοποιούς Τζέσε Αϊζενμπεργκ, Ράιαν Γκόσλινγκ και Λίαμ Χέμσγουορθ.

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες προσφέρονται έναντι 5.000 δολαρίων και όσοι προτίθενται να τα δώσουν έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν στην ιστοσελίδα για έξι μήνες. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη στους κατοίκους του Λος Άντζελες, του Σαν Φρανσίσκο, της Νέας Υόρκης και του Σικάγο. Οι δημιουργοί ωστόσο ευελπιστούν να διαθέσουν την εφαρμογή και σε άλλες πόλεις προσφέροντας χαρά σε όλους όσους δεν έχουν ξεπεράσει των πρώην και προτίθενται να δώσουν το χρηματικό αντίτιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα