Καίτη Γαρμπή: «Δεν ζούσα ούτε ζω τη νύχτα»

«Και τότε που έβγαζα το πόδι και πρόσφατα που το έβγαλα στη συναυλία του Φοίβου κα τώρα που θα το βγάλω στη σκηνή, πάντα το κάνω με ένα class» δηλώνει η Καίτη Γαρμπή.

 

«Αυτό το πράγμα το έχω, δεν το έχω χάσει. Υπάρχει πάντα μια καλή αισθητική. Σημασία δεν έχει να θα βγάλεις το πόδι σου. Μπορεί να είσαι ντυμένος μέχρι το λαιμό και να αποπνέει τέτοια φτήνια και χυδαιότητα το ντύσιμό σου που να μην σε σώζει ούτε ένα ζιβάγκο. Και να βγάζει το πόδι, ή άλλα μέρη του σώματός σου και να το κάνεις με έναν τόσο κομψό και φίνο τρόπο που

να μην ενοχλήσει κανέναν. Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Γι' αυτό και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ο κόσμος δεν εστίαζε μόνο στα ρούχα μου. Ξέρεις, χιλιάδες πωλήσεις δεν γίνονται επειδή βγάζεις πόδι. Τα μυαλά μου τα είχα πάντα στο κεφάλι μου και τα πόδια στη γη. Από τη νύχτα πέρασα αβρόχοις ποσί. Δεν ζούσα ούτε ζω τη νύχτα. Αλλά τη μέρα. Ακόμα και όταν τραγουδούσα και επέστρεφα στο σπίτι στις 5 ή στις 6 το πρωί, στις 7 ξυπνούσα για να ετοιμάσω τον γιο μου για το σχολείο. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να σηκωθώ αργά το απόγευμα και να πάω κατευθείαν για δουλειά. Γενικώς κάνω normal πράγματα. Πηγαίνω βόλτες, διαβάζω βιβλία, πηγαίνω cinema» συμπληρώνει στο «Θέμα» η τραγουδίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα