Ελένη Χατζίδου: «Η συνεργασία μου με τον Παντελίδη»

Για την συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και πόσο τυχαία ή όχι θεωρεί την επιτυχία του τραγουδιού «Χειρότερα», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Χατζίδου.


«Μπορεί να με βοήθησε με το κομμάτι ο Παντελίδης, αλλά θέλει αγώνα για να το διατηρήσει αυτό. Ίσως ακουστώ ψώνιο, αλλά δεν ξέρω αν θα έφτανε τόσο ψηλά το τραγούδι αν το έλεγε κάποια άλλη! Δεν κοιμόμουν για μερόνυχτα όταν βγήκε, για να το στέλνω εγώ προσωπικά με mail», λέει στο περιοδικό

You και καταλήγει: «Είναι ο άνθρωπος που θα ευγνωμονώ και που θα στηρίζω πάντα. Έχω μαλώσει πολλές φορές για τον Παντελή, θυμώνω με αυτούς που τον υποτιμούν μουσικά και τραγουδιστικά. Γιατί έχει δημιουργήσει δική του «σχολή» στο τραγούδι μέσα σε δυο χρόνια. Αυτό που έγινε με το «Χειρότερα» -να γίνει ο ύμνος των απανταχού χωρισμένων- συμβαίνει σπάνια. Όταν εγώ του είπα για τη σχέση που είχα για 4 χρόνια, πως με απάτησε ο σύντροφος μου και χωρίσαμε και ότι τώρα είναι με άλλη, έγραψε ειδικά για μένα το «Χειρότερα». Τρελάθηκα με το κομμάτι, αλλά όταν ζήτησα τη γνώμη των συναδέλφων μου... τέσσερις μου είπαν: «Μην τυχόν και το βγάλει, θα είναι η καταστροφή σου. Πως είναι δυνατόν να πεις- πρωτοεμφανιζόμενη- τέτοιο αρνητικό στίχο στον πελάτη;». Κάτι μέσα μου, όμως, μου έλεγε να το ρισκάρω. Μέχρι που το άκουσε ο Γιώργος Γιαννιάς και μου είπε: «Βγάλ' το... χτες! θέλω να γνωρίσω τον συνθέτη!». Και έτσι του γνώρισα τον Παντελίδη», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα