Ο φονιάς πήγε στο «Τούνελ»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ φονιάς πήγε στο «Τούνελ» Πέμπτη, Ιούνιος 19, 2014 - 15:26

Ανατριχίλα προκαλεί η απίστευτη κυνικότητα με την οποία ο συνεταίρος και δολοφόνος του άτυχου επιχειρηματία Δημήτρη Μπεκιάρη μιλούσε με προσποιητή ανησυχία στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 57χρονου, τον οποίο ο ίδιος είχε δολοφονήσει! Ο δράστης είχε αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» πως ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του φίλου και συνεταίρου του την Τρίτη το πρωί, την επομένη, δηλαδή, του φονικού.

Υποκρισία και θράσος

Το προηγούμενο βράδυ, τόνισε, του κίνησε

την περιέργεια το γεγονός ότι κάποια στιγμή, ενώ βρίσκονταν μαζί στο beach-bar Πούντα Λόκα στην παραλία της Αλμύρας, του οποίου ήταν συνιδιοκτήτες, ο Μπεκιάρης πήγε στο αυτοκίνητό του για να αλλάξει μπλούζα και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν.

Ο 32χρονος μίλησε και για τη μεταξύ τους συνεργασία, την οποία χαρακτήρισε «τέλεια», ενώ έκανε γνωστό ότι πρόσφατα είχαν συμφωνήσει να πουλήσει στον 57χρονο το μερίδιό του από την επιχείρηση και για τον λόγο αυτό είχαν προγραμματίσει να επισκεφτούν σύντομα δικηγόρο. Με χαρακτηριστική υποκρισία και θράσος ανέφερε: «Ολοι είμαστε ύποπτοι. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου. Κι εγώ φοβάμαι τι θα μου ξημερώσει. Εύχομαι να είναι ζωντανός»!

Το πτώμα του 57χρονου επιχειρηματία βρέθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής σε δασική περιοχή στο Σχίνο Κορινθίας. Η ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών επήλθε εξαιτίας οικονομικών διαφορών και συγκεκριμένα όταν ο δράστης θεώρησε ότι ο επιχειρηματίας ήθελε να του πάρει το μαγαζί. Εκλεισαν ραντεβού τη Δευτέρα 9 Ιουνίου στο Σχίνο Κορινθίας για να μιλήσουν και ο 32χρονος πυροβόλησε τον συνεταίρο του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, την ώρα που έσκυβε για να πάρει κάτι από το πορτμπαγκάζ της μαύρης Μερσεντές του. Ο δράστης μετέφερε το πτώμα στο σημείο όπου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής με ένα δικό του βαν και οδήγησε το αυτοκίνητο του θύματος στην είσοδο του πάρκινγκ του μαγαζιού τους, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες για την εξαφάνισή του, ενώ σκούπισε το πορτμπαγκάζ και το χερούλι στην πόρτα του οδηγού.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα