Δείτε την τελευταία φωτογράφηση της Ελεονώρας Μελέτη με κόκκινα μαλλιά!

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν γίνει ξανθιά, έκανε μία τελευταία φωτογράφησή με κόκκινα μαλλιά!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» φωτογραφήθηκε για το free press περιοδικό "Life"! H Ελεονώρα φωτογραφήθηκε με τους αγαπημένους της τετράποδους φίλους.

«Στην Ελλάδα η κριτική δεν ασκείται

από όλους σωστά. Άργησα να το καταλάβω. Δεν διαβάζω τις κριτικές. Δεν διαβάζω τίποτα που να με αφορά. Και είμαι υγιής. Από κει και έπειτα όμως υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ πάρα πολύ και ζητάω την άποψή τους και τη γνώμη τους, γιατί ξέρω ότι απλώς δεν θα μου πούνε ούτε κάτι για να με ισοπεδώσουν, αλλά ούτε κάτι για να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Και είναι ελάχιστοι αυτοί και από το χώρο μας, αλλά και από το περιβάλλον μου» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό!

Όσο δε για την κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα τόνισε πως είναι ένα παιχνίδι των media. «Tο στερεότυπο της κόντρας ανάμεσα σε δυο ξανθιές, είναι ένα στερεότυπο "κλισέ"... Είναι ένα κλισεδάκι το οποίο γίνεται από πολλούς... Νομίζω ότι είναι ντεπασέ πλέον και δεν έχει γίνει τόσο έντονα φέτος και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νομίζω ότι το έχουν αντιληφθεί όλοι αυτό και δεν πουλάει πια. Εγώ δεν το βλέπω τόσο πολύ πια με τη μετακίνησή μας το μεσημέρι και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Ίσως επειδή ξεκαθάρισα κι εγώ την πρόθεσή μου ότι δεν πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνίδι» δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα