Eurovision 2012: Σε τι θέση θέλουν Ελλάδα και Κύπρο τα πρακτορεία στοιχημάτων

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στις αποδόσεις, συνεχίζεται το... ποντάρισμα, αναφορικά με τον διαγωνισμό της Eurovision και τις προβλέψεις για Ελλάδα και Κύπρο. Το gossip-tv, όπως πάντα σας μεταφέρει λεπτομέρειες...

Μόλις μία μέρα έχει απομείνει πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision

και τα στοιχηματικά πρακτορεία έχουν ανοίξει για τα καλά τις... πόρτες τους στον διαγωνισμό. Η αρχή, γίνεται με το πρακτορείο «Bwin», οι αποδόσεις του οποίου έχουν την Ελλάδα σε θέση πρόκρισης, όχι όμως σε μία από τις top. Σύμφωνα με τα στοιχεία λοιπόν, το τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι σίγουρα στον τελικό, καθώς η απόδοση για την πρόκρισή του αγγίζει το... 1.15 (ποντάρουμε 1 Ευρώ, κερδίζουμε 1.15). Αν πάντως θέλουμε να ρισκάρουμε, μπορούμε να ποντάρουμε για το ότι η Ελλάδα θα βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις του ημιτελικού (απόδοση 3.50), ενώ σχεδόν αδύνατη εκτιμάται πως είναι η πρώτη θέση (απόδοση 13.0).

Όσο για την Κύπρο; Τα πράγματα συγκριτικά με την Παρασκευή, έχουν αλλάξει, καθώς η Κύπρος, με την Ήβη Αδάμου, στο ίδιο πρακτορείο, έχει περάσει σε πιθανότητες νίκης την Ελλάδα (11.0 η απόδοση), ενώ για το πλασάρισμα στην τριάδα και την πρόκριση, εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω από την Ελευθερία Ελευθερίου (4.0 απόδοση για την τριάδα και 1.30 για την πρόκριση). Συνοψίζοντας τις αποδόσεις της «Bwin», τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος, έχουν σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό.

Δεύτερος σταθμός στην αναζήτησή μας, είναι το πρακτορείο «William Hill». Εκεί, δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση στις αποδόσεις αναφορικά με τη νίκη (10.0 απόδοση) και η Κύπρος στην έβδομη (15.0). Όσο για τα στοιχήματα πρόκρισης; Η Ελλάδα και η πρόκρισή της στον τελικό, δίνει απόδοση 1.17 (την Παρασκευή ήταν 1.20), ενώ η Κύπρος 1.33! Η Ελλάδα, στον συγκεκριμένο τομέα έχει την πέμπτη πιο υψηλή απόδοση και η Κύπρος την όγδοη, κάτι που δείχνει πως έστω και δύσκολα, το πρακτορείο «θέλει» και τις δύο χώρες στον τελικό.

Τελευταίο, αφήσαμε τον... δικό μας, ΟΠΑΠ... Σύμφωνα με τις αποδόσεις που μας δίνει λοιπόν, η Ελλάδα έχει την πέμπτη καλύτερη για το ενδεχόμενο νίκης στον πρώτο ημιτελικό (7.0), ενώ η Κύπρος είναι στην έκτη (9.0). Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα τα πρακτορεία θεωρούν πως έστω και δύσκολα και η Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και η Ήβη Αδάμου θα βρεθούν στον τελικό της Eurovision, όπου και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Keywords
Τυχαία Θέματα