Οι Obits περιοδεύουν από σήμερα στη χώρα μας

11:15 29/1/2014 - Πηγή: Mixtape

Οι Αμερικανοί Obits επιστρέφουν στη χώρα μας από σήμερα, για τέσσερις συναυλίες σε ισάριθμες πόλεις, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής τους περιοδείας “Lobster Tank Blues” για την προώθηση του τρίτου album τους “Bed & Bugs“ που κυκλοφόρησε πέρσι.

Το συγκρότημα από το Brooklyn θα εμφανιστεί σήμερα το βράδυ στο Rover Bar στη Θεσσαλονίκη με support

act τους Roundlights ενώ αύριο θα βρεθεί στο Stage Club στη Λάρισα με support acts τους Roundlights και τους False Alarm. Στη συνέχεια, την ερχόμενη Παρασκευή, οι Obits θα ανέβουν στη σκηνή στην Αποθήκη Κομμένου στην Άρτα και τέλος θα καταλήξoυν το βράδυ του Σαββάτου στο Six D.O.G.S. στην Αθήνα, με support και στις δύο τελευταίες βραδιές τους False Alarm.

Οι Obits , σχηματίστηκαν το 2006, έχοντας κυκλοφορήσει τρία albums στην Subpop, όμως τα μέλη της μπάντας έχουν μεγάλη ιστορία στην ανεξάρτητη σκηνή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο τραγουδιστής / κιθαρίστας Rick Froberg έχει υπάρξει μέλος των Pitchfork, Drive Like Jehu και Hot Snakes, ο έτερος κιθαρίστας, Sohrab Habibion, ήταν μέλος των Edsel ενώ ο Alexis Fleisig, ο οποίος από τον Μάιο του 2011 αντικατέστησε τον πρώτο drummer της μπάντας, Scott Gurksy, είναι παλιός μας γνώριμος ως συνοδοιπόρος του Scott McCloud, τόσο στους Girls Against Boys όσο και στους Paramount Styles. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι απλά ένα εξαιρετικό και τίμιο αμερικάνικο garage punk, με surf πινελιές, κοιτώντας στο παρελθόν της 90s indie rock ιστορίας που πολλοί από εμάς αγαπάμε.

Ως προθέρμανση το video του “Spun Out” μέσα από το περσινό “Bed & Bugs”

Keywords
Τυχαία Θέματα