Press Play on January

14:46 27/1/2014 - Πηγή: Mixtape

Οι συντάκτες του mixtape.gr προτείνουν τα αγαπημένα τους τραγούδια για το Γενάρη εγκαινιάζοντας παράλληλα την παρουσία μας στον κόσμο του Spotify.

Έχουν περάσει κιόλας τέσσερις μήνες από το επίσημο launch στην Ελλάδα της πλατφόρμας που τείνει να αλλάξει τον τρόπο που ακούγαμε μουσική έως τώρα. Πλέον μπορείτε να μας βρείτε και στο Spotify είτε κάνοντας search με username mixtape.gr είτε πατώντας απλά follow στο κουμπάκι που βλέπετε δεξιά στην σελίδα μας.

Με αφορμή λοιπόν την παρουσία μας στο Spotify, αποφασίσαμε

να μοιραζόμαστε μαζί σας κάθε μήνα μερικά από τα αγαπημένα μας τραγούδια, κολλήματα των τελευταίων εβδομάδων ή μηνών, νέα ή παλιότερα tracks. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πατήσετε play και τα απολαύσετε τη μουσική.

Δεκαπέντε συντάκτες του mixtape.gr λοιπόν, προτείνουν για τον Ιανουάριο τα αγαπημένα τους tracks από τους Zinovia, Courntey Barnett, Linda Thompson, Ed Harcourt, Cate le Bon, Stephen Malkmus & The Jicks, Blank Realm, Oscar Isaac, James Blake feat. Chance The Rapper, Jonathan Wilson, TeenCanteen, Valeria June, Wild Beasts, Against Me! και The Oscillation.

Press Play and Enjoy!

Τα κομμάτια επέλεξαν με τη σειρά που εμφανίζονται στην playlist οι Παναγιώτης Σταθόπουλος, Κωνσταντίνος Πατσαρός, Ηλίας Πυκνάδας, Κώστας Καραμιχάλης, Παναγιώτης Θανόπουλος, Μάριος Πέτρου, Γιάννης Σαμούρκας, Βίκυ Στρατάκη, Οβίδιος Ποέτας, Γιάννης Περδίκης, Μάνος Μπούρας, Χριστιάννα Φινέ, Λευτέρης Κουσίδης, Γιάννης Κοκκονάκης, Βασίλης Μπέκας

Keywords
Τυχαία Θέματα