Ο Martial Canterel στη Death Disco

21:36 22/4/2013 - Πηγή: Mixtape

Από τους πρωτοπόρους του σύγχρονου ρεύματος του Cold και Minimal Wave ήχου, ο Νεοϋορκέζος Sean McBride, γνωστός και ως Martial Canterel αλλά και ως το 1/2 των Xeno and Oaklander, όνομα το οποίο έχει δανειστεί από το σουρεαλιστικό μυθιστόρημα του Raymond Roussel ‘Locus Solus’, υπηρετεί εδώ και μία δεκαετία την σκοτεινή πλευρά της ηλεκτρονικής 80’s αναβίωσης.

Δουλεύοντας με αναλογικά μηχανήματα και μόνο, τόσο στο studio όσο και επί σκηνής, Ο Martial Canterel

κατάφερε μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί ως ένα από τα καλύτερα ονόματα της ξακουστής πλέον Wierd Records, πιθανότατα της σημαντικότερης Αμερικάνικης δισκογραφικής εταιρείας στον χώρο του coldwave αυτή την στιγμή, και αποτελεί ό,τι κοντινότερο μπορεί να συναντήσει κανείς στον αυθεντικό, μινιμαλιστικό ήχο των αρχών του ’80.

Αυτή την Παρασκευή 26 Απριλίου, θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε για πρώτη φορά ζωντανά στην χώρα μας τον Sean McBride aka Martial Canterel στη Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή) ενώ το Σάββατο 27/4 εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη στο Les Yper Yper.

Martial Canterel @ Death Disco
Παρασκευή 26 Απριλίου
Είσοδος: 10 Ευρώ (δεν υπάρχει προπώληση)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00. Facebook event.

Αμέσως μετά την συναυλία θα ακολουθήσει το πρώτο 80’s New Romantic party της Death Disco με μουσικές που επηρέασαν και συνεχίζουν να επηρεάζουν καλλιτέχνες όπως ο Sean McBride (και όχι μόνο).

Κερδίστε προσκλήσεις

Το mixtape.gr σε συνεργασία με τη Death Disco προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις σε ισάριθμους αναγνώστες για την εμφάνιση της Αθήνας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα “Martial Canterel” αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα