Πρoσθήκες στο line up και οι χώροι διεξαγωγής του Plisskën Festival

19:01 2/3/2013 - Πηγή: Mixtape

Δυόμισι μήνες πριν μας υποδεχτεί στην τρίτη κατά σειρά διοργάνωση, τo Plisskën Festival αποκάλυψε τρία ακόμα ονόματα καλλιτεχνών, τους χώρους διεξαγωγής αλλά και το τελικό line up των τριών έξτρα ημερών του συνολικού μουσικού τετραημέρου.

Κατ’αρχάς, το Plisskën Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος σε τέσσερεις χώρους:

Την 1η μέρα – Πέμπτη 16 Μαϊου – στο Hub, την 2η μέρα – Παρασκευή 17 Μαϊου στο Six D.O.G.S., την 3η και βασική ημέρα – Σάββατο 18 Μαϊου – στο Κτήριο 56 στον Ελληνικό Κόσμο,

και την 4η και τελευταία μέρα – Κυριακή 19 Μαϊου στο Τώρα Κ44.

Οι καλλιτέχνες του προστίθενται στο line up του τετραημέρου – φτάνοντας πια στα 24 ονόματα – είναι οι παρακάτω:

King Tuff (US)

Ως King Tuff μας συστήνεται το neo psych garage του Αμερικανού μουσικού Kyle Thomas. Από το underground rock του Detroit κυκλοφόρησε το 2008 το ντεμπούτο album του για την περίφημη Burger Records, και το μόλις πέρσι κάτω από την στέγη της Sub Pop κυκλοφόρησε το δεύτερο album του, γεμάτο lo-fi garage και retro-pop διαμαντάκια. Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής του περιοδείας η οποία καταλήγει στο Primavera Festival, o King Tuff με το συγκρότημά του θα εμφανιστεί στις 17 Μαϊου ως headliner της δεύτερης μέρας του Plissken Festival στο Six D.O.G.S.

Click here to view the embedded video.

The Haxan Cloak (UK)

Ηλεκτρονικός drone τρόμος. Ο Βρετανός Bobby Krlic, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του στην Aurora Borealis – μία κατεξοχήν black metal / drone εταιρία – και ήρθε στο προσκήνιο με τον ιδιαίτερα σκοτεινό και κινηματογραφικό του ήχο παντρεύοντας την κλασική μουσική, με το drone και ηλεκτρονικά μοτίβα. Το νέο του πολυαναμενόμενο album με τίτλο “Excavation” θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο μέσω της Tri Angle, το οποίο και θα παρουσιάσει την δεύτερη μέρα του Plissken Festival στο Six D.O.G.S..

Click here to view the embedded video.

Shigeto (US)

Αμερικανός από το Ann Arbor του Michigan, Γιαπωνέζος στην καταγωγή, και ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, ηχογραφώντας για την ανεξάρτητη Ghostly International, ο Zachary Shigeto Saginaw, αναμειγνύοντας το IDM, με το dubstep, την jazz, με δυνατά beats και μελωδίες, παίζοντας ο ίδιος live drums. Ο Shigeto θα εμφανιστεί την Κυριακή 19 Μαϊου στο Τώρα Κ44 στην τελευταία μέρα του Plisskën Festival.

Click here to view the embedded video.

Αναλυτικά λοιπόν το τελικό line up των τριών έξτρα ημερών του Plisskën Festival 2013 – αναμένοντας το τελικό line up της βασικής ημέρας:

Round 1
Πέμπτη 16 Μαϊου @ Hub (Αλμήνης 5, Πετράλωνα) / Ώρα Έναρξης 20:00
The Set It Off Tour
XXYYXX
Giraffage
Slow Magic
Beat Culture

Round 2
Παρασκευή 17 Μαϊου @ Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 3-5) / Ώρα Έναρξης 20:00
King Tuff
ERAAS
The Haxan Cloak

Round 4
Κυριακή 19 Μαϊου @ Τώρα Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44) / Ώρα Έναρξης 20:00
Shigeto
Egyptian Hip Hop
Patten

Η είσοδος και στις 3 παραπάνω ημέρες επιτρέπεται στους κατόχους εισιτηρίων για την βασική ημέρα του Plissken Festival, του Σαββάτου 18 Μαϊου. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας των χώρων διεξαγωγής, η είσοδος θα επιτρέπεται με σειρά προσέλευσης. Εάν όμως κάποιος επιθυμεί να εξασφαλίσει την είσοδό του σε κάποια από τις παραπάνω ημέρες, μπορεί να το κάνει στέλνοντας ένα email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] , [email protected] και [email protected] αντίστοιχα, αναφέροντας τον κωδικό του εισιτήριου σας.

Προπώληση Εισιτηρίων προς 30 ευρώ
Viva | http://www.viva.gr/tickets/festival/plissken/, Τηλ: 11876
Ticket Arena | http://ticketarena.gr/
Eventbrite | http://plisskenfestival2013.eventbrite.com
Public Συντάγματος | Καραγεώργη Σερβίας 1, Τηλ: 2103246210
Ticket House | Πανεπιστημίου 42, Τηλ: 2103608366

Festival Links
Website | www.plisskenfestival.gr
Facebook | www.facebook.com/plisskenfestival
Twitter | www.twitter.com/plisskenfest
Blog | www.plisskenfest.tumblr.com
Youtube | www.youtube.com/plisskenfestival

Keywords
Τυχαία Θέματα