Μίνι Φεστιβάλ στις 17.01.2013 στο AN Club

15:24 14/1/2014 - Πηγή: Mixtape

Μια ενδιαφέρουσα βραδιά- μίνι φεστιβάλ τριων σχημάτων ετοιμάζεται αυτή την Παρασκευή 17.01.2014 στο ΑΝ Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια). Οι Penny Dreadful, τους οποίους έχουμε παρουσιάσει ήδη μέσα από το mixtape.gr, συμπράττουν με δύο άλλες συγγενικού ύφους και αισθητικής ροκ μπάντες, τους Minor Mine και Bog Art για μια βραδιά με καθαρόαιμο rock’n'roll πνεύμα μέσα από το οποίο φιλτράρονται εξάλλου οι επιρροές,

λογοτεχνικές και άλλες των σχημάτων, που εκτείνονται από τον Edgar Allan Poe μέχρι τον Jack Kerouac.

Για τους Penny Dreadful και το πολύ καλό ντεμπούτο τους Deadwood δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω στα καλά λόγια που έχουν γραφτεί σε αρκετές μεριές παρά μόνο ότι live είναι εξίσου καλός οπότε αξίζει να κατέβετε τα σκαλιά του ΑΝ.

Δίπλα σ’ αυτούς θ’ ακούσουμε τους Θεσσαλονικείς Minor Mine που υφίστανται από το 2007 και ο ήχος τους συνδυάζει φολκ, μπλουζ, ψυχεδέλεια και πανκ. Επίσης μαζί τους Radio Joy (με πυρήνα τον Johny Brown των Band of Holy Joy) παρουσίασαν στο παρελθόν την οπτικοακουστική εγκατάσταση “Beuys will be Beuys”.

Oι Bog Art από την άλλη πλευρά έχουν ένα ιδιαίτερα έντονο θεατρικό στοιχείο, άρχισαν να γράφουν δικά τους τραγούδια από το 2008 και μουσικά έχουν ενσωματώσει ένα μείγμα ετερογενών επιρροών, από τα holler blues (τα μπλουζ που περισσότερο “φωνάζονται” παρά τραγουδιούνται και έχουν επηρεαστεί από τραγούδια της δουλειάς), το punk και το cabaret.

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ και οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 ενω περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ (FΒ event).

Keywords
Τυχαία Θέματα