Listen Up: Johnny Cash – ‘She Used To Love Me A Lot’

19:38 13/1/2014 - Πηγή: Mixtape

25 Μαρτίου πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω της Columbia/Legacy ένα ακόμα άλμπουμ με ακυκλοφορητες ηχογραφήσεις του Johnny Cash. Το Out Among the Stars είχε ηχογραφηθεί στις αρχές των 80s στο Nashville με την βοήθεια του φημισμένου country music παραγωγού Billy Sherrill σε ένα πιο “pop country” ύφος σε μια προσπάθεια να αναγεννηθεί από τις στάχτες της η καριέρα του “ανθρώπου με τα μαύρα” αλλά τελικά δεν κυκλοφόρησε

ποτέ ενώ λίγο μετά η Columbia τον έδιωξε από το ρόστερ της.

Η συνέχεια βέβαια είναι γνωστή. Μετά από ένα σύντομο, και επίσης αποτυχημένο εμπορικά, πέρασμα από την Mercury, o Johnny Cash επανήλθε στην θέση και την αναγνωρισιμότητα που του άξιζε χάρις στον κύκλο των ηχογραφήσεων για την American Recordings υπό την καθοδήγηση του Rick Rubin.

Το πρώτο δείγμα μέσα από το Out Among The Stars, που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω ακολουθώντας το λινκ για το Rolling Stone όπου είναι διαθέσιμο κατ’ αποκλειστικότητα, είναι το “She Used To Love Me A Lot’, που έγινε επιτυχία (#11 στο U.S. Billboard Hot Country Singles chart) και από τον αμφιλεγόμενο outlaw country μουσικό David Allan Coe το 1985 (βλ. παρακάτω).

Johnny Cash – ‘She Used To Love Me A Lot’ (listen via Rolling Stone)

Out Among The Stars Preview

David Allan Coe – ‘She Used To Love Me A Lot’

Keywords
Τυχαία Θέματα