Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere του “Ψάχνοντας τον Sugarman”

Ένα από τα καλύτερα μουσικά ντοκιμαντέρ της περσινής χρονιάς, ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εκπληκτική ιστορία του Sixto Rodriguez, είναι το “Ψάχνοντας τον Sugarman” – το οποίο έστω και με μεγάλη καθυστέρηση θα προβληθεί κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες από την επόμενη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου από την Filmtrade και την Σπέντζος.

Το ντοκιμαντέρ του Malik Bendjelloul πρωτοείδαμε σε μία προβολή στο περσινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας

– από το οποίο έφυγε μάλιστα και με την Χρυσή Αθηνά – ένα μόνο από τα πολλά βραβεία που έχει κερδίσει, όπως φυσικά και το Βραβείο Όσκαρ για Καλύτερο Ντοκιμαντέρ του 2013.

Δύο Νοτιοαφρικανοί επιχειρούν να ξεσκεπάσουν το πέπλο πίσω απ’τη μυστηριώδη εξαφάνιση του ήρωά τους, Sixto Rodriguez, δεκαετίες μετά την εξαφάνισή του και την θεωρούμενη αυτοκτονία του. Ο Rodriguez υπήρξε σύμβολο για τον αγώνα κατά του άπαρτχάιντ στην Αφρική με τα τραγούδια του, παρότι δεν έγινε ποτέ γνωστός παγκοσμίως μέσα απ’τα άλμπουμ του. Θολά τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας σ’αυτό το ντοκιμαντέρ για έναν αφανή ήρωα της μουσικής, συναρπαστικό όμως όπως διαπιστώνουμε και το ξεδίπλωμα της εξερεύνησης της ιστορίας μπροστά στα μάτια του θεατή.

Το mixtape.gr προσφέρει 20 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere του “Searching for Sugarman” η οποία θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Ίλιον, την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 20.30.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email με θέμα “Sugarman” στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Keywords
Τυχαία Θέματα