Η Julia Holter στην Αθήνα

15:24 24/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Να και ένα αναπάντεχα καλό συναυλιακό νέο μιας και αφορά την μετάκληση καλλιτέχνη στην χώρα μας ακριβώς την στιγμή που πρέπει. Η ανερχόμενη μουσικός/τραγουδοποιός Julia Holter από το Los Angeles πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά -συνοδεία με άλλους δύο μουσικούς- την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο KooKoo Live Music

Bar (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα).

H Julia Holter, έχοντας πτυχίο στην μουσική από το California Institute Of Arts, ξεκίνησε την καριέρα της το 2008 συμμετέχοντας με κομμάτια της σε διαφορες συλλογές και συνεργαζόμενη με την Nite Jewel αλλά και την μεγάλη “χαμένη” folk τραγουδίστρια των 70s Linda Perhacs.

Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει δύο πολύ όμορφα προσωπικά άλμπουμ -Tragedy (2011, Leaving Records), εμπνευσμένο από τον Ιππόλυτο του Ευριπίδη, και Ekstasis (2012, RVNG Intl.)- που την έχουν φέρει δικαίως στο προσκήνιο χάρις στον ιδιαίτερο ήχο τους  που βρίσκεται κάπου μεταξύ ambient και (πειραματικής) pop ενώ αυτήν την εποχή, παράλληλα με τις εμφανίσεις της, ετοιμάζει σιγά – σιγά και το τρίτο της άλμπουμ που θα έχει τον τίτλο Gigi.

Δείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες για την επερχόμενη εμφάνιση της Julia Holter αλλά και όλα τα video που έχουν γίνει διαθέσιμα μέσα από το Ekstasis.

Julia Holter @ Kookoo Live Music Bar
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.
Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ. Προπώληση: Tickethouse, Public (Πλ.Συντάγματος), Ticketarena.

Julia Holter – ‘Marienbad’ (official video)

Julia Holter – ‘In The Same Room’ (official video)

Julia Holter – ‘Moni Mon Amie’ (official video)

Keywords
Τυχαία Θέματα