Ένα καλοκαιρινό τραγούδι από τον Kid Flicks

16:53 23/6/2012 - Πηγή: Mixtape

Το καλοκαίρι έχει ήδη έρθει, τα likes στο instagram από φωτογραφίες με μπουτάκια στην παραλία κάθε μέρα πολλαπλασίαζονται μαζί με τους τσακωμούς στο twitter μεταξύ αυτών που είναι στην παραλία και εχμ.. αυτών που δουλεύουν και εμείς είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι αυτό ακριβώς ήταν που περιμένε ο Kid Flicks για

να δώσει στην κυκλοφορία το “χχτ“, ένα καινούργιο τραγούδι μέσα από το 2ο album  του που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα τιτλοφορείται By Typing “I Talk”, You Dont Talk.

Πίσω στο “χχτ” όμως που μας έχει πάρει τα αυτιά εδώ και λίγες μέρες με το απόλυτα καλοκαιρινό chilled/poppy ύφος του που όπως αναφέραμε πιο πάνω αποτελεί ιδανικό soundtrack για scrolling στο instagram. Το “χχτ” θα κυκλοφορήσει σύντομα ως digital ep και θα συνοδεύεται από μερικά remix από φίλους του Kid Flicks, κατά κόσμον, Νίκου Δερβίση. Έλπιζουμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να ακούσουμε ηχογραφημένη και την συνεργασία του με τους εκλεκτούς Social End Products που έκλεψε την παράσταση στο live που είχαν δώσει μαζί πρόσφατα.


Keywords
Τυχαία Θέματα