Οι Disappears στην Αθήνα

15:44 21/6/2012 - Πηγή: Mixtape

Φτωχό από πολλές απόψεις το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι, αλλά τουλάχιστον έχουμε μία βραδιά να περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον – αν και, η αλήθεια να λέγεται – δεν πρόκειται για μία από αυτές που η πλειοφηφία του κόσμου θα αποκαλούσε “καλοκαιρινή συναυλία”.

Στις 10 Ιουλίου, η Arte Fiasco πραγματοποιεί άλλη μία εξαιρετική μετάκλιση, προσκαλώντας τους Αμερικανούς Disappears για μία συναυλία στο AN Club.

Όπου Disappears

διαβάστε το συγκρότημα του Brian Case (παλιότερα μέλος των 90 Day Men και των αγαπημένων The Ponys – σύντομα θα διαβάσετε και μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε) που μαζί με τους Graeme Gibson, Jonathan Van Herik και Damon Carruesco από το 2008 αποτελούν ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα και δημιουργικά σχήματα της ανεξάρτητης σκηνή του Chicago, ηχογραφόντας για την Kranky Records.

Πολύ δημιουργικοί και ασταμάτητοι, οι Disappears κυκλοφορούν από το 2010, ένα album κάθε χρόνο, με το ντεμπούτο “Lux“, να ακολουθείται από το “Guider“, ενώ φέτος κυκλοφόρησαν το “Pre Language” – ίσως και το καλύτερο δισκογράφημα της έως τώρα πορείας του.

Μία πολύ σημαντική αλλαγή στη σύνθεση της μπάντας, που της έδωσε και μία άλλη ώθηση, υπήρσε η αποχώρηση του ντράμερ Graeme Gibson μετά την κυκλοφορία του δεύτερου album τους και αντικατάστασή του με τον Steve Shelley , γνωστός μας και ως drummer των Sonic Youth – ο οποίος ως ισότιμο μέλος του group πλέον μετά την διάλυση των S.Y. φυσικά και θα μας επισκεφτεί και αυτός με τους Disappears.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Victim Of Society – λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους 7″ single  ”Fake Friends / You’re Gonna Hate Me” από το Fractal Press.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ και δεν θα υπάρξει προπώληση, ενώ οι πόρτες του ΑΝ Club θα ανοίξουν στις 21:00

Keywords
Τυχαία Θέματα