#comicsroast BATMAN INC. LEVIATHAN STRIKES!

13:07 7/1/2012 - Πηγή: Mixtape
Ένα τρελό θηριοτροφείο θηλέων για επίδοξες serial killer supervillains και ένας λαβύρινθος του μυαλού με εξόδους σε διαφορετικά σημεία στο χρόνο; Μόνο από τον Grant Morrison σε ένα θεαματικό φινάλε στο πιο πρόσφατο κεφάλαιο του mega-epic του με ήρωα τον Batman.TONIGHT’S CAST – οι Batmen του #comicsroast

@manolis – η Batwoman - gkoultouroblog
@dimitrisdx – η Batgirl - the original

DimitrisDX
@Hell_b0y – ο Robin - Hell is a Land Without Comic Books
@amatyultar - o Goddamn Batman - amatynews

ΠΑΜΕ!

@manolis: η DC κάνει το απολύτως αψυχολόγητο και επιλέγει να δημοσιεύσει σε ένα maxi τευχάκι τα τελευταία δυό τεύχη που είχαν ολοκληρωθεί από την σειρά Batman Inc του Grant Morrison ΠΡΙΝ το reboot της ιστορίας τους – αλλά (προσοχή) ΟΧΙ τα τελευταία τεύχη της μεγαλύτερης ιστορίας που ετοιμάζει εδώ και χρόνια ο Morrison. Το οποίο τι σημαίνει; Αφού το continuity έχει σβηστεί, η Oracle δεν υπήρξε ποτέ, ούτε η Stephanie Brown ως Batgirl (όπως πρωταγωνιστεί εδώ στην πρώτη από τις δυο ιστορίες), ούτε οι Outsiders κτλ, πως πρόκειται να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία στο νέο continuity; Ή μήπως θα φανούν λογικοί και θα τον αφήσουν να την ολοκληρώσει όπως ήθελε σε κάποιο tpb; Τότε βέβαια δεν θα είχαμε αυτή την ξεπετέ softbound συλλογή θα μου πεις, με τα δύο τεύχη συν ένα αναλυτικό οδηγό του τι σκατά ακριβώς έχει συμβεί στην εξαιρετικά πυκνογραμμένη (και συχνά ακαταλαβίστικη αλλά πάντα απολαυστική) σειρά του Morrison με την “παγκόσμια βιομηχανία” του Batman.

@Hell_b0y: Μεγάλη η πατάτα της DC με το Batman Inc.. Εντάξει, αποφάσισε να το κάνει το reboot. Ας άφηνε όμως την σειρά να συνεχίσει κανονικά, τόσο καιρό την ακολουθούσαμε. Φτάνουμε τώρα εδώ, διαβάζοντας σε ένα τεύχος δυο ξεχωριστά στην πραγματικότητα τεύχη που έπρεπε να είχαν βγει από το καλοκαίρι. Ναι, μιλάμε για το 9ο και το 10 τεύχος που θα ολοκλήρωναν την πρώτη φάση της ιστορίας με τον Leviathan.

@dimitrisdx: Εξαιρετικός ο Morrison και για άλλη μια φορά φαίνεται πόσο μαλακία έκανε η DC σβήνοντας ολόκληρο σύμπαν και ξεκινώντας πάλι από την αρχή. Η τεράστια saga του Morrison χτίζεται και χτίζεται, ανατρέπεται, δίνει στοιχεία, στα γυρίζει τούμπα, έρχεται να σου συμπληρώσει κάτι στην αρχή και γενικά γαμεί και σπέρνει.

 

@Hell_b0y: Η πρώτη ιστορία, το Batman Inc. #9 δηλαδή, έχει να κάνει με την Spoiler – Batgirl και τις περιπέτειές της σε ένα παράξενο σχολείο θηλέων στην Αγγλία. Τελευταία φορά που την είδαμε αυτήν ήταν στο Batman: The Return, επίσημη αρχή του Leviathan Saga. Μάλλον για να μην μπερδευτεί το κοινό! Mην διαβάσει κανείς αυτήν την cool ιστορία με την Spoiler – Batgirl και διαβάσει και το comic της Simone και κάνει συγκρίσεις! Γιατί κακά τα ψέμματα, αυτή η ιστορία κάνει τo Batgirl της Simone να φαίνεται ακόμη χειρότερο απ’ότι ίσως να είναι.

@manolis: Την αγάπησα περισσότερο αυτήν την ιστορία, για το fun attitude και τις ασταμάτητες ατάκες, αλλά λυπήθηκα κιόλας γιατί αυτή η σόλο ιστορία της προηγούμενης Batgirl θα μπορούσε προ-Reboot να είχε σώσει την δημοτικό
Keywords
Τυχαία Θέματα